Teneriffan aurinkoisempi puoli!

Teneriffa on Kanariansaarista kaikkein suurin ja monipuolisin. Saaren eteläosa tunnetaan auringostaan ja vilkkaista rantalomakohteistaan kuten Playa de las Americas ja Los Christianos. Saaren keskellä sijaitseva jylhä Teiden tulivuori ja vulcaaninen maasto luo omaleimaisen ilmeen tälle muuten vihreälle saarelle. OnGolf Pelimatkalla asutaan pienen ja viehättävän Los Abrigosin kalastajakylän kupeessa vain lyhyen ajomatkan päässä golfkentistä. 

Saaren golfhistoria on myös pitkä ja saarelta löytyy nykyään lähes kymmenen golfkenttää. OnGolf pelimatkalla asutaan Golf del Surin alueella. Golf del Sur sijaitsee vain lyhyen ajomatkan päässä saaren eteläiseltä lentokentältä ja sen alueella on useita tasokkaita hotelleja sekä kaksi saaren golfkentistä; Golf del Sur ja ja Amarilla. Lomakohde rajoittuu viereiseen pieneen kalastajakylään nimeltä Los Abrigos, jonka viihtyisä pikkusatama tarjoaa muutamia paikallisia ravintoloita ja ulkoilmakahviloita. Täällä voit nauttia aidosta kanarialaisesta tunnelmasta ja olla lähempänä paikallista elämää.

Lomaviikon aikana pelataan molemmat läheiset kentät joista Golf del Surin kentän kolmea 9-reikäsitä kenttää yhdistellään eri kombinaatioilla. Amarillan kenttää pelataan kaksi kertaa viikon aikana. 
Pelimatkan hotelli Vincci Tenerife Golf sijaitsee kallionkielekkeen reunalla kauniilla paikalla. Aivan hotellin edessä on muutamia ravintoloita ja pieni ostoskatu. Hotellin vierestä pääsee pientä kävelypolkua pitkin läheiseen Los Abrigosin kylään. Vilkkaampaa iltaelämää ja ostoksia ja kauniita hiekkarantoja löytyy lyhyen matkan päästä Playa de las Americasista, jonne on vain 20 minuutin ajomatka. Vapaapäivänä kannattaa suunnata saaren kuuluisaan, suureen ja monipuoliseen Loro Parquen eläinpuistoon tai lähellä sijaitsevaan luonnonsuojelualue San Blas Reserva Ambientaliin. 

Lentoaikataulut:

D8510 Helsinki 11:20 Teneriffa 15:55
D8511 Teneriffa 16:45 Helsinki 01:00 (+1)

Pelimatkat Syksy 2019

OnGolf- Pelimatka Teneriffa Golf Del Sur 
5 green feetä kentillä Golf Del Sur ja Amarilla
buffetaamiainen ja 4 illallista
9.11. ja 16.11.2019
 hinta 1495 €/1vk ja 2495 €/ 2vk 

Yhden hengen huonelisä +250 €/vk

OnGolf-isäntänä: Markku Ignatius

 

 

 

Birkut

  • Aurinkovarma golfkohde
  • Lyhyt lentokenttäkuljetus
  • Edullinen hintataso
  • Hyvätasoiset golfkentät

Etelä Teneriffaa pidetään aurinkovarmana lomakohteena. Kenttien taso, eriomainen ruoka, hintataso ja palvelu ovat saaren valttikortit!

Janina, OnGolf