Unohtumattomia kenttäkokemuksia Kanarian auringossa

Uuteen kohteeseen Gran Canarialle matkataan Suomen talvesta tammi-helmikuun vaihteessa. Salobre on golfiin keskittyvien unelmakohde, sillä se sijaitsee omassa rauhassaan, jylhässä vuoristossa, upeiden merimaisemien kera. Halukkaille on noin 15 minuutin matkan päässä Maspalomasin palvelut sekä sielä sijaitseva Melonerasin viehättävä rantabulevardi.

Salobre Golf & Resortissa on kaksi luonteeltaan erilaista golfkenttää Old ja New. Molemmat kentät sulautuvat vehreinä eteläisen Gran Canarian karuun, vulkaaniseen maisemaan ja kummastakin on näkymät sekä merelle että vuoristoon. Kenttien lempinimet, The Beauty & The Beast kuvaavat osuvasti kenttien erilaisia luonteita. Old Course sijaitsee laaksossa, kun taas New Coursen suuret korkeuserot tarjoavat hienon ja haasteellisen golfkokemuksen. Näyttävän vuoristokentän luonteen vuoksi siellä edellytetään golfauton käyttöä. Autot maksetaan paikan päällä.

Matkaan sisältyy kolme kierrosta kummallakin kentällä. Lisätietoa pelattavista kentistä löydät sivun vasemmasta laidasta kohdasta kentät. Lomaviikon alustavan peliohjelman löydät sivun vasemmasta laidasta kohdasta viikko-ohjelmat.

Majoitumme erittäin tasokkaassa, viihtyisässä ja kauniissa Salobre Hotel Resort & Serenityssa. Golfkierroksen jälkeen on leppoisaa pulahtaa vaikkapa johonkin hotellin seitsemästä altaasta, jotka on rakennettu terasseille. Hotellilla on rannassa oma rantaklubi, jonne on kuljetus useita kertoja päivässä. Matkan hinta sisältää erinomaisen puolihoidon, johon kuuluvat aamiainen ja illallinen. Viimeksi mainittu on kerännyt runsaasta valikoimastaan kiitosta. Se on rakenteeltaan ’street kitchen’ -tyyppinen, jossa monista erikoisherkkupisteistä voi koota itselleen mieluisan kokonaisuuden. Lisätietoja hotellista löydät sivun vasemmasta laidasta kohdasta hotellit.

Muita harrastusmahdollisuuksia hotellissa ovat mm. kuntosali, jooga- ja venyttelytunnit sekä wellness-spa, jossa voi rentoutua kauneushoidoissa, vesihierontapisteissa sekä saunoissa.

Lentoaikataulut:
Meno D8502 Helsinki 10:40 Las Palmas 15:05
Paluu D8503 Las Palmas 15:55 Helsinki 00:00

OnGolf Pelimatkat:

Salobre Hotel Resort & Serenity, puolihoito ja 6 green feetä/viikko
29.1. hinta 1695 €/1 vk 
Yhenden hengen huonelisä + 225 €
OnGolf-vetäjänä: Irma Hyvönen

Lempinimet "The Beauty and The Beast" kuvaavat hyvin näitä Salobren kahta uniikkia golfkenttää. Lähde bongaamaan!

Janina, OnGolf