Aurinkovarmaa golfia Arabiemiraateissa mainioon hintaan

Arabiemiraatit on monen golfaajan ehdoton listaykkönen. Ilmasto on ihanteellinen ympäri vuoden ja merivesi 25-asteista talvikuukausinakin. Hotellit ovat tunnetusti laadukkaita ja pitkät rannat valkohiekkaisia. Ja parasta kaikessa: golfkentät ovat tasokkaita ja aina hyväkuntoisia. 

OnGolfin pelimatkojen suosikkikohde Ras al Khaimah on Arabiemiraateista pohjoisin. Viemme golfarit Ras al Khaimahiin 1-2 viikon lomille marras- ja maaliskuussa, ja tammikuussa on tarjolla todellinen unelmaloma.

“Olosuhteet ovat huippuluokkaa, mutta hintatasoltaan Ras al Khaimah on esimerkiksi naapurissa sijaitsevaa Dubaita selkeästi edullisempi.”

Viikon pelimatkalla pääset nauttimaan huippugolfista hotellin läheisellä Al Hamran kentällä neljän kierroksen verran sekä vierailemaan upealla, Jack Nicklausin suunnittelutoimiston luomalla Al Zorahin kentällä. 

Pelimatkan hotelli Hilton Al Hamra Beach and Golf Resort on ihanteellinen valinta golfarille. Kierroksen jälkeen pääset nauttimaan rantalomailusta hotellin edessä avautuvalla upealla hiekkarannalla ja laajalla allasalueella tai voit rentoutua tasokkaassa spassa. Hotelli sijaitsee lähellä Al Hamra Marinaa, josta löytyy kauppakeskus ja muita ajanviettomahdollisuuksia.  

Uutuutena OnGolf järjestää tammikuussa todellisen 10 päivän luksusmatkan, jossa majoitutaan ylellisessä Waldorf Astoria hotellissa. Viiden tähden hotelli sijaitsee myös aivan Al Hamran golfkentän läheisyydessä. Matkan aikana pääset pelaamaan Al Hamran viidesti ja Al Zorahin kaksi kertaa.

Kristallinkirkkailla Persianlahden rannoilla aurinko paistaa lämpimästi, kun sää on Suomessa kurjimmillaan. Viikko tai kaksi Ras al Khaimahissa tuo aivan uutta draivia jokaisen golfarin talveen.

Lentoaikataulut:
AY1961 Helsinki 07:55 Dubai 16:05
AY1962 Dubai 17:50 Helsinki 22:05

Ras al Khaimah OnGolf-pelimatkat:
 

Hilton Al Hamra Beach & Golf Resort, buffetaamiainen ja 3 illallista/viikko
5 kierrosta/viikko (4 x Al Hamra Golf ja 1 x Al Zorah)
Lähdöt 5.3. ja 12.3.2021 hinta 1780 €/1 vk ja 2990 €/2 vk 
Yhden hengen huonelisä +410 €/viikko
OnGolf -isäntänä: tulossa

Waldorf Astoria, buffetaamiainen ja 3 illallista/viikko
7 kierrosta/10 pv (5 x Al Hamra Golf ja 2 x Al Zorah)
Lähtö 29.1.2021 hinta 2690 €/10 pv
Yhden hengen huonelisä +900 €/viikko
OnGolf -isäntänä: tulossa.

 

Birkut

  • Ihanteellinen ilmasto golfiin
  • Kierros Al Zorahin kentälle tuo hyvän lisän peliohjelmaan
  • Hotelli sijaitsee aivan Al Hamra golfkentän vieressä
  • 9 valaistua väylää mahdollistaa myös yögolfin

Ras Al Kaimahia voin suositella lämpimästi. Erinomainen palvelu, takuuvarma sää ja tasokas hotelli luovat erinomaiset puitteet golflomalle!

Jukka Elo, OnGolf isäntä