Ras al Khaimah - talven varmin aurinko ja lämpö!

Arabiemiraatit on monien golfaajien ehdoton listaykkönen. Ilmasto on ihanteellinen ympäri vuoden ja merivesi on +25-asteista talvikuukausina. Hotelli on hieno ja pitkät rannat valkohiekkaisia. Ja parasta kaikessa: golfkenttä on tasokas ja aina hyväkuntoinen. Hintatasoltaan pelimatkakohteemme Ras al Kaimah on kuitenkin naapuriemiraattia Dubaita selkeästi edullisempi.

Ras al Khaimah on Arabiemiraateista pohjoisin. Kristallinkirkkailla Persianlahden rannoilla aurinko paistaa lämpimästi, kun sää on Suomessa kurjimmillaan ja elämä hymyilee erityisesti golfaajille.

Nautit loisteliaasta rantalomailusta hotellin edessä avautuvalla upealla hiekkarannalla ja laajalla allasalueella. Golfpäivän jälkeen voi rentoutua tasokkaassa Spassa. Hotelli sijaitseen lähellä Al Hamra Marinaa josta löytyy kauppakeskus ja muita ajanviettomahdollisuuksia. Lisätietoja hotelleista löydät sivun vasemmasta laidasta kohdasta hotellit

OnGolfin pelimatkalla pääset pelaamaan päivittäin, sillä matkan hintaan sisältyy green fee jokaiselle päivälle hotellin omalla upealla kentällä sisältäen golfauton ja driving rangen käytön. Kentällä on 9 valaistua reikää sekä tyylikäs klubi ravintoloineen, joten illatkin sujuvat halutessasi golfaten. Myös päivän päätteeksi voit kiertää toisen kierroksen mikäli kentällä on tilaa. Lisäkierrokset varataan paikanpäällä. Lisätietoa pelattavasta kentästä löydät sivun vasemmasta laidasta kohdasta kentät. Lomaviikon alustavan peliohjelman löydät sivun vasemmasta laidasta kohdasta viikko-ohjelmat.

Viikko tai kaksi Ras al Khaimasissa tuo aivan uutta draivia jokaisen golfaajan talveen.

Alustavat lentoaikataulut:
AY961 Helsinki 08:10 Dubai 16:05
AY962 Dubai 17:50 Helsinki 22:05

Ras al Khaimah OnGolf-pelimatkat:

Hilton Al Hamra Beach & Golf Resort, buffetaamiainen ja 5 illallista/viikko
Unlimited golf (yksi ennakkovaraus/päivä)

27.1., 3.2., ja 10.2.2019 hinta 1695 €/1 vk ja 2890 €/2vk 
Yhden hengen huonelisä +385 €/viikko

OnGolf -isäntänä: Raimo Jussilainen

 

Birkut

  • Ihanteellinen ilmasto golfiin
  • Unlimited pelioikeus hotellin kentälle sisältäen golfauton.
  • Hotelli sijaitsee aivan golfkentän vieressä
  • 9 valaistua väylää mahdollistaa myös yögolfin

Ras Al Kaimahia voin suositella lämpimästi. Erinomainen palvelu, takuuvarma sää ja tasokas hotelli luovat erinomaiset puitteet golflomalle!

Jukka Elo, OnGolf isäntä