Ras al Khaimah - talven varmin aurinko ja lämpö!

Arabiemiraatit on monien golfaajien ehdoton listaykkönen. Ilmasto on ihanteellinen ympäri vuoden ja merivesi on +25-asteista talvikuukausina. Hotelli on hieno ja pitkät rannat valkohiekkaisia. Ja parasta kaikessa: golfkentät ovat tasokkaat ja aina hyväkuntoisia. Hintatasoltaan pelimatkakohteemme Ras al Kaimah on kuitenkin naapuriemiraattia Dubaita selkeästi edullisempi. Pelimatkalla pääset pelaamaan alueen kahdella huippukentällä Al Hamrassa ja Al Zorahissa. 

Ras al Khaimah on Arabiemiraateista pohjoisin. Kristallinkirkkailla Persianlahden rannoilla aurinko paistaa lämpimästi, kun sää on Suomessa kurjimmillaan ja elämä hymyilee erityisesti golfaajille.

Nautit loisteliaasta rantalomailusta hotellin edessä avautuvalla upealla hiekkarannalla ja laajalla allasalueella. Golfpäivän jälkeen voi rentoutua tasokkaassa Spassa. Hotelli sijaitseen lähellä Al Hamra Marinaa josta löytyy kauppakeskus ja muita ajanviettomahdollisuuksia. Lisätietoja hotelleista löydät sivun vasemmasta laidasta kohdasta hotellit

OnGolfin pelimatkalla pääset pelamaan viikon aikana neljä kierrosta Al Hamran kentällä ja yhtenä päivänä teemme vierailun yhdella Arabiemiraattien hienoimmista kentistä Al Zorahiin. Matkapakettiin sisältyy myös golfauton ja driving rangen käyttö. Kentällä on 9 valaistua reikää sekä tyylikäs klubi ravintoloineen, joten illatkin sujuvat halutessasi golfaten. Pelatessasi Al Hamran kentällä, voit iltapäivällä pelata lisäkierroksen tai 9-reikää 125 AED (30 €) lisämaksua vastaan. Lisäkierrokset varataan paikanpäällä. Lisätietoa pelattavasta kentästä löydät sivun vasemmasta laidasta kohdasta kentät. Lomaviikon alustavan peliohjelman löydät sivun vasemmasta laidasta kohdasta viikko-ohjelmat.

Viikko tai kaksi Ras al Khaimasissa tuo aivan uutta draivia jokaisen golfaajan talveen.

Alustavat lentoaikataulut:
AY1961 Helsinki 08:10 Dubai 16:05
AY1962 Dubai 17:50 Helsinki 22:05

Ras al Khaimah OnGolf-pelimatkat:

Joulu- ja uudenvuoden matka 2019

Hilton Al Hamra Beach & Golf Resort, buffetaamiainen, 6 illallista sekä uudenvuoden gaalaillallinen
8 kierrosta golfia (6 x Al Hamra Golf ja 2 x Al Zorah)
Lähtö 22.12.2019 hinta 3850 €/12 päivää
Yhden hengen huonelisä +1100 €/12 päivää
OnGolf -isäntänä: Jyrki Tulppala

Kevät 2020

Hilton Al Hamra Beach & Golf Resort, buffetaamiainen ja 5 illallista/viikko
5 kierrosta/viikko (4 x Al Hamra Golf ja 1 x Al Zorah)
Lähdöt 1.3. ja 8.3.2020 hinta 1695 €/1 vk ja 2990 €/2 vk 
Yhden hengen huonelisä +400 €/viikko
OnGolf -isäntänä: Markku Ignatius

 

Birkut

  • Ihanteellinen ilmasto golfiin
  • Kierros Al Zorahin kentälle tuo hyvän lisän peliohjelmaan
  • Hotelli sijaitsee aivan Al Hamra golfkentän vieressä
  • 9 valaistua väylää mahdollistaa myös yögolfin

Ras Al Kaimahia voin suositella lämpimästi. Erinomainen palvelu, takuuvarma sää ja tasokas hotelli luovat erinomaiset puitteet golflomalle!

Jukka Elo, OnGolf isäntä