Aurinkovarmaa golfia Arabiemiraateissa mainioon hintaan


Koska maailman tilanne on edelleen niin vaihteleva, olemme valmistautuneet järjestämään lyhyellä aikavälillä matkoja sopiviin golfkohteisiin. Nyt tarjoamme mahdollisuuden lähteä tammikuussa Arabiemiraatteihin pelimatkalle. Nopeat startit kohdevalintoja tehdessämme noudatamme tarkkaa harkintaa kohteissa sekä yhteistyökumppanien valinnassa.


Arabiemiraatit on monen golfaajan ehdoton listaykkönen. Ilmasto on ihanteellinen ympäri vuoden ja merivesi 25-asteista talvikuukausinakin. Hotellit ovat tunnetusti laadukkaita ja pitkät rannat valkohiekkaisia. Ja parasta kaikessa: golfkentät ovat tasokkaita ja aina hyväkuntoisia. 

OnGolfin pelimatkojen suosikkikohde Ras al Khaimah on Arabiemiraateista pohjoisin. 6 tai 13 päivän nopeat startit -matkoilla pääset nauttimaan huippugolfista hotellin läheisellä Al Hamran kentällä sekä vierailemaan upealla, Jack Nicklaus suunnittelutoimiston luomalla Al Zorahin kentällä. 

“Olosuhteet ovat huippuluokkaa, mutta hintatasoltaan Ras al Khaimah on esimerkiksi naapurissa sijaitsevaa Dubaita selkeästi edullisempi.”

Pelimatkan hotelli Hilton Marjan Island on ihanteellinen valinta golfarille. Se on tyylikäs hotelli, josta matkaa kentälle noin 5 km (oma shuttlekuljetus). Kierroksen jälkeen pääset nauttimaan rantalomailusta hotellin edessä avautuvalla upealla hiekkarannalla ja laajalla allasalueella tai voit rentoutua tasokkaassa spassa. 

Kristallinkirkkailla Persianlahden rannoilla aurinko paistaa lämpimästi, kun sää on Suomessa kurjimmillaan. Viikko tai kaksi Ras al Khaimahissa tuo aivan uutta draivia jokaisen golfarin talveen.


Miten matkalla on huomioitu covid-turvatoimet

Arabiemiraattien koronatilanne ja testaamisen määrä on hyvällä tasolla. Maassa testataan lähes 20 000 ihmistä päivittäin ja tartunnan saaneita on alle 1% testatuista. Tämä on vähemmän kuin Suomessa. Valitsemamme yhteistyökumppanit kohteessa ovat myös sitoutuneet noudattamaan turvallisuussuosituksia ja edistämään turvallista matkustusta. Lue alta miksi uskallamme lähettää asiakkaamme Arabiemiraatteihin:

► Tilanne Arabiemiraateissa on ollut koko korona-ajan hyvä. Testejä tehdään todella paljon esimerkiksi Suomeen verrattuna ja silti tartuntaluvut ovat pysyneet epidemian ajan maltillisina. Lisätietoja saat Tästä linkistä. Maahan saavuttaessa ei vaadita suomalaisilta karanteenia, mutta tarvitset negatiivisen koronatestin (PCR), joka on otettu enintään 96 tuntia ennen maahan saapumista (suosittelemme kuitenkin, että testi on otettu enintään  72 tuntia ennen).

► Lennot lennetään FlyDubain suorilla reittilennoilla. Meidän kauttamme ostettuun lentolippuun sisältyy FlyDubain koronaturva -vakuutus, joka kattaa mm. koronaan liittyvät sairauskulut 500  000 USD asti (sisältäen esimerkiksi sairaalahoidon ja lääkärikäynnit). Lisää tietoa koronaturva-vakuutuksesta.

► Hotelli on sitoutunut toiminnassaan edistämään turvallista matkustusta. Heillä on käytössä mittavat toimet kontaktittoman ja turvallisen lomailun tueksi. Lisätietoja täältä.

► Matkan hintaan sisältyvät lentokenttäkuljetukset on järjestetty väljästi ja niin, että bussissa vähintään joka toinen istuin on tyhjä.

Kotiinpaluu

Ras al Khaimah tarjoaa yhden ilmaisen PCR testin kohteessa eli voit käydä ennen kotiin lähtöä ottamassa testin golfkentän viereisessä Al Hamra -kauppakeskuksessa. Lentokentällä palatessasi kotiin pääset ilmaiseen koronatestiin. 72 tunnin jälkeen voit käydä omakustanteisesti uudestaan testissä, jolloin negatiivisen tuloksen saatuasi vapaudut karanteenista. Lisätietoa karanteenin lyhentämisestä THL:n sivuilta, johon pääset tästä linkistä.


Lentoaikataulut:
Helsinki 09:00 Dubai 17:30
Dubai 14:15 Helsinki 19:00


Hilton Marjan Island, puolihoito
6 kierrosta/viikko (5 x Al Hamra Golf ja 1 x Al Zorah)
Lähdöt 16.1. ja 23.1.2021 hinta 1590 €/6 vrk ja 2590 €/13 vrk 
Yhden hengen huonelisä +190 €/viikko
OnGolf -isäntänä: Harri Lipponen


 

Varaamme oikeuden hinnan muutoksiin, mikäli FlyDubain lentohinta nousee. Ryhmä toteutuu kun lähtijöitä on min. 8.

Matkan voi perua lennon peruutuskululla aina 5 päivää ennen lähtöä saakka. Mikäli matkaa ei voida muuttuneen koronatilanteen vuoksi toteuttaa, niin kaikki maksut palautetaan täysimääräisenä.

 

Birkut

  • Ihanteellinen ilmasto golfiin
  • Kierros Al Zorahin kentälle tuo hyvän lisän peliohjelmaan
  • 9 valaistua väylää mahdollistaa myös yögolfin

Ras Al Kaimahia voin suositella lämpimästi. Erinomainen palvelu, takuuvarma sää ja tasokas hotelli luovat erinomaiset puitteet golflomalle!

Jukka Elo, OnGolf isäntä