Golfia paratiisissa All Inclusive lomalla!

Kauan odotettu uutuuskohde Dominikaaninen tasavalta ja Punta Cana ovat nyt suoran lentoyhteyden päässä Suomesta. Golfareille paikka on paratiisi. Tasokkaat All Inclusive hotellit, upeat golfkentät, leppoisa ja rento karibialaistunnelma sekä turkoosina kimmeltävä kristallinkirkas meri luo puitteet täydelliselle golflomalle. Golfpäiväsi päättää sametinpehmeät illat, hehkuvan punainen auringonlasku ja merengen tahdit. 

Lomalla asutaan upeassa Iberostarin rantahotellissa, jossa löytyy kaikki palvelut. Hotelliin avonainen ja laaja vastaanottotila toivottaa asiakkaat tervetulleeksi trooppiseen keitaaseen. Hotellin erinomaiset All Inclusive ateriat ja juomat sisältää 8 eri a la carte ravintolaa ja buffet ravintolan. Kylämäiseen malliin rakennetulla hotellialueella on upea allas-alue, auringonottotilat ja valkoinen hienohiekkainen ranta. Hotellista on lyhyt shuttle matka hotellin omalle Bavaron kentälle. Iltaisin hotelli järjestää monipuolista ohjelmaa.

Matkalla pelataan hotellin oma Golf Bavaron puistokenttä 6 kertaa. Kentälle on lyhyt shuttle kuljetus. Tämän lisäksi matkan aikana pelataan Hard Rock Cafen kenttä ja uskomattoman kaunis Punta Espada. Vapaapäivinä voit bongata muita alueen kenttiä tai tehdä päiväretken tunnin päässä sijaitsevalle Casa De Campon alueelle jossa on kolmen golfkentän kokonaisuus. Yksi niistä on kuuluisa Teeth of the Dog.

Vapaapäiviä voi viettää myös nauttimalla rannasta ja sen palveluista tai retkeillä yhtiestyökumppanimme järjestämillä retkillä merelle, luonnonpuistoon, jeeppisafarille tai kauniiseen saaren pääkaupunkiin Santo Domingoon.

 

OnGolf-pelimatkat talvi 2020

Hotelli Iberostar Bavaro Selection, All Inclusive
8 green feetä/2 viikkoa

Matkan hinta:
21.2 hinta 3995 €/2vk
Yhden hengen huonelisä + 700 €/2 vk

Matkan hintaan sisältyy: 

• suorat Finnairin lennot Helsinki-Punta Cana-Helsinki
• lentokenttäkuljetukset kohteessa
• majoitus hotelli Iberostar Selection Bavaro jaetussa kahden hengen huoneessa
• all inclusive
• 8 green feetä / 2 viikko
• golfkenttäkuljetukset
• suomalaisen golfmatkanvetäjän palvelut
 

Lentoaikataulut Finnair:

Meno 21.2 klo 1610-2115 AY 023
Paluu 6.3 klo 2305-1440 AY 024

OnGolf-isäntänä: Kyösti Puustinen

 

 

 

Vitivalkoiset puuterihiekkaiset rannat, tasokkaat All Inclusive hotellit ja maailmaluokan golfkentät. Nyt pääset paratiisiin Finnairin suorilla lennoilla. 

Mari, OnGolf