Praia D'El Rey - maailmanluokan golfia

Praia D'El Rey on kiistatta yksi upeimmista golfkeskuksista Euroopassa. Mäntymetsät, aaltoilevat dyynit ja upeat näkymät Atlantille luovat ainutlaatuiset puitteet golflomallesi. Praia D'El Rey on rankattu Manner-Eurooopan 13. parhaaksi ja maailman sadan parhaan golfkentän joukkoon. Viikon aikana pelattava Royal Obidoksen kenttä on päässyt myös maailman sadan parhaan golfkentän listalle. Nyt kuitenkin Praia D´El Rey tarjoaa kävijöilleen uuden elämyksen. Kesäkuussa 2017 avattiin uusi 18-reikäinen golfkenttä West Cliffs. Erinomaista palautetta saanut kenttä on ohjelmassamme kaikilla pelimatkoillamme. 

Praia D'El Reyn kenttä on malliesimerkki loistavasta merenrantakentästä, jossa on myös puistokentän parhaita piirteitä. Väylät kiertelevät rantadyynien ja mäntymetsiköiden välissä luoden pelille vaikuttavat puitteet. Maasto on erittäin vaihtelevaa, mikä tuo peliin vaativuutta ja tekee jokaisesta kierroksesta erilaisen.

Uusi golfkenttä West Cliffs sijaitsee hotelli Marriott Resortin Praia D´El Reyn ja Royal Obidoksen golfkenttien välissä. Se tarjoaa yhden hienoimmista golfkokemuksista Euroopassa. Luonnon muotoja kunnioittava West Cliffs Golf lumoaa ainutlaatuisilla maisemillaan sillä kentän jokaiselta väylältä on upeat näkymät Atlantin Valtamerelle. Hiekkadyynit ja rannikon kasvillisuus yhdistettynä kohoilevaan maastoon tekee kentästä ainutlaatuisen.
West Cliffs kentän yhteydessä on oma klubirakennus. Jo ensimmäisen kesän jälkeen kenttä on noussut Euroopan Top 100 kenttien joukkoon.

Viikon aikana pelattava Severiano Ballesteroksen suunnittelema vuonna 2012 avattu erinomainen Royal Obidos -kenttä ei enää esittelyjä kaipaa. Kenttä edustaa nykyaikaista kenttäsuunnittelua, jossa kaikki väylään liittyvät elementit on nähtävissä tiipaikalta. Kenttä on aina erinomaisessa kunnossa ja kentän greenit jäävät varmasti myös mieleen. 

Hotellelli Marriott Praia D´El Rey tarjoaa monipuoliset palvelut golfareille ja mm. kylpyläosaston. Lähiympäristössä on mielenkiintoisia retkikohteita, rannikolla hyviä kalaravintoloita ja sisämaassa historiallisia pikkukaupunkeja, joihin sinulla on mahdollisuus lähteä tutustumaan OnGolf-pelimatkalla. Kahtena iltana järjestetään lisämaksullinen illallisretki paikallisiin ravintoloihin.

Lentoaikataulut:
 TP747 Helsinki 6:35 Lissabon 9:30
 TP746 Lissabon 23:15 Helsinki 05:50 (+1)

Huoneet saadaan pitää molempina viikkoina lentokentälle lähtöön saakka. 

OnGolf-pelimatkat Kevät 2019:

Marriott Golf & Beach Resort, 
buffetaamiainen, 4 illallista ja 6 green feetä/viikko
(3 x Praia D´El Rey, 2 x West Cliffs ja 1 x Royal Obidos) 

14.4.2019 hinta 1560 €/1vk
Yhden hengen huonelisä +220 €/ viikko

OnGolf- isäntänä: Outi Kunttu

Birkut

  • Portugalin ja koko Euroopan huippuja
  • Vastaavaa peli- ja golflomakokemusta on vaikea löytää
  • Uusi upea West Cliffs kenttä
  • Kolme maailmanluokan kenttää
  • Jylhän kauniit maisemat ja aito portugalilainen tunnelma

Golflomalla voi myös oppia - Kurssimatkoilla keskitytään myös perusasioihin!

Sirja Moilanen, aloitteleva golffaaja