Lomagolfia kiehtovassa Granadan maakunnassa

OnGolfin uutuuskohde Playa Granada sijaitsee suomalaisille vielä tuntemattomalla Costa Tropicalin rannikolla. Meren läheisyys, viehättävät kalastajakylät ja kiviset hiekkarannat luovat alueelle oman, vahvan tunnelmansa. Samoin valkoiset rinnekylät ja taustalla näkyvä jylhä Sierra Nevadan vuoristo. Rannikolla vallitseva mikroilmasto pitää vuoden keskilämpötilan 20 asteessa. Säät suosivat golfaria siis ympäri vuoden.

Luvassa on leppoisia golfkierroksia, sillä Los Moriscoksen kenttä on selkeä ja tasainen. Useimmiten väylillä jo tiiltä näkyy viheriölle. Estealueita kuitenkin riittää, joten haasteita löytyy niitä kaipaaville. Kentälle on hotellilta matkaa n. 700 metriä eli kävellen kymmenisen minuuttia. Kuljetukset kentän ja hotellin välillä kuuluvat matkan hintaan. Klubin viihtyisä rantaravintola tarjoaa mainion mahdollisuuden kierrosjuomille jälkipelien ohessa tai kokonaisen herkutteluhetken vaikkapa lounaan merkeissä.

OnGolfin matkalaiset majoittuvat rannassa sijaitsevassa Playa Granada Club Resort & Spa’ssa. Hotellin Espanja-henkinen ilme on toteutettu raikkaasti ja modernisti. Golfin lisäksi tarjolla on runsaasti muitakin harrastusmahdollisuuksia niitä kaipaaville: spa-nautinnot, kuntosali, tennis, pyöräily, jousiammunta ja sauna. Myös hyvin hoidettu puutarha ja ympäristö sekä siisteys on saanut kävijöiltä kiitosta.

Halukkaille alueella on myös hienoja retkikohteita: Andalusian kuuluisat, kauniit ’valkoiset kylät’, Nerjan tippukiviluolat tai upea Granada ja sen uskomaton Alhambra, joihin voi käydä omatoimisesti tutustumassa. 
 

Lentoaikataulu
AY1671 Helsinki 06:00 Malaga 09:40
AY1672 Malaga 10:30 Helsinki 16:00
 

Hotelli: Playa Granada Resort & Spa
Ruokailut: all inclusive
Golf: 5 green feetä/viikko
Lähtöpäivät: 1.4., 8.4. ja 15.4.2021
Hinta:1 viikko alk. 1250 € ja alk. 2 viikkoa 1990 €
Yhden hengen huoneen lisämaksu 180 €/vk

 

Birkut

  • suorat lennot Malagaan
  • 4 tähden rantahotelli
  • all inclusive
  • Monipuoliset harrastusmahdollisuudet

Costa Tropical on naapuriaan Costa del Solia rauhallisempi alue. Tästä paikallisten suosimasta lomakohteesta löydät vielä aitoa espanjaa.

Janina, OnGolf