VIA NORD Peralada

OnGolfin ohjelmasta Luigin suunnittelemat ja järjestämät peli- ja teemamatkat tunnistaa 
”Via Nord”-merkistä. Matkojen varaukset tehdään OnGolfin nettisivujen tai puhelinmyynnin kautta. OnGolf toimii myös vastuullisena matkanjärjestäjänä.

Lähde mukaan matkalle keväiseen Kataloniaan ja Costa Bravaan. Matka toteutetaan golf-, viini-, gastronomia- & taide -hengessä, jossa pelataan ja pidetään hauskaa samanhenkisessä porukassa. Täyteläisellä ohjelmalla ja sisällöllä maustettu golfviikko, jossa matkan perusaineita ovat laadukas golf, ruoka, viini ja - sopiva ripaus Salvador Dalia.

Matkan tukikohtana toimii idyllinen ja laadukas Peralada Resort, joka sijaitsee alle kahden tunnin ajomatkan päässä Barcelonasta ja 50 kilometriä Costa Bravan pääkaupungista Gironasta pohjoiseen Lähellä Ranskan rajaa olevan golfresortin sydän on tunnelmallinen viiden tähden boutique-hotelli Peralada Wine Spa & Golf.

Alueen rikas historia ja kulttuuri ovat koko ajan läsnä. Näissä linnamaisemissa suuret taitelijat Dalin johdolla ovat hakeneet inspiraatiota. Peraladan alueen kuuluisat viinit tulevat myös viikon aikana tutuiksi. Täällä sinua palvellaan ystävällisesti ja hotellin spa-alueella pääset rentoutumaan golfpäivän päätteeksi ennen unohtumattomia illallisia. Daliin tutustumme lähemmin retkellä läheiseen Figueiresin kaupunkiin, jossa sijaitsee maailmankuulu Salvador Dalin museo (El Teatro-Museo Dali). Tämä nähtävyys on todellinen ”must” kaikille Peraladan kävijöille. Matkaan sisältyvät illalliset ovat huolella suunniteltuja, Pereladan kuuluisilla viineillä tarjoiltuna. Yksi illallisista on järjestetty Peraladan tunnetuimpaan nähtävyyteen - Castell de Peraladaan. Tämän upean linnan sisältä löytyy myös Peraladan oma kasino sekä yhden tähden Michelin-ravintola Castell Peralada.

Hotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä Peraladan vanhasta kylästä, josta löytyy erinomaisia ravintolavaihtoehtoja sekä jo edellä mainittu Castell de Peralada. Matkaan sisältyvät golfkierrokset pelataan Peraladan Resortin omalla 18-reikäisellä kentällä ja viikon aikana pelaamme myös yhden golfkierroksen läheisellä Torremironan kentällä. 

Pelimatkat Kevät 2019 

Lennot Finnair:

Meno 7.4.2019 Helsinki 17:25 Barcelona 20:20
Paluu 14.4.2019 Barcelona 10:15 Helsinki 15:05

Via Nord Pelimatka Peralada
4 green feetä kentillä Peralada ja Torremirona.
Ohjelman mukaiset teemaillalliset ja ohjelma retkineen
7.4.2019 hinta 1675 €/1vk  

Yhden hengen huonelisä 385 €/vk

Matkanvetäjinä: Markku ”Luigi” Nord ja Marianne ”Manne” Ståhlberg


 

"At the age of six I wanted to be a cook. At seven I wanted to be Napoleon. And my ambition has been growing steadily ever since.”

 

Salvador Dali