Elä Vappuna Ryder Cup -muistot uudelleen ja koe Pariisin kevät

Syksyn 2018 Ryder Cup on yksi ikimuistoisimpia urheilutapahtumia. OnGolfin pelimatkalla sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus kokea uudestaan Ryder Cup -hetket Pariisin läheisyydessä sijaitsevalla Le Nationalin kentällä. Viiden päivän aikana hyödynnät Vapun ajan tehokkaasti ja pääset avaamaan pelikauden erinomaisissa olosuhteissa.

Le Nationalissa sinua odottaa todellinen huippukattaus, sillä Ryder Cup -näyttämö Albatros on ohjelmassa kahtena päivänä. Se on noussut Euroopan arvostetuimpien kenttien joukkoon, ja pääset pelaamaan Ryder Cupin ratkaisuväylät takuuvarmasti upeissa olosuhteissa. Kaksi päivää pelikenttänä on Le Nationalin linkshenkinen Aigle, joka on hieman leppoisampi, mutta varmasti yhtä unohtumaton kokemus.

Vappumatkan tukikohta, neljän tähden tyylikäs Novotel-hotelli sijaitsee Le Nationalin kenttäalueella, joten siirtymiin ei kulu aikaa. Hotellin huoneet ovat modernit ja valoisia, ja matkan hintaan sisältyy kolme illallista Novotelin kiitetyssä ravintolassa. Golfin ja aamiaisten lisäksi OnGolfin pelimatkaan sisältyy myös lentokenttäkuljetukset.

Pariisin keskustaan on vain puolen tunnin matka, joten pelipäivän päätteeksi on mahdollisuus käydä aistimassa keväisen suurkaupungin tunnelmaa. Veraillesin historiallinen kaupunki nähtävyyksineen on noin kymmenen minuutin taksimatkan päässä. Nyt kannattaa toimia nopeasti. Voisiko Vappuna pelikautta paremmin avata?

Alustavat lentoaikataulut:
AY1571 Helsinki 07:35 Pariisi 09:40
AY1576 Pariisi 15:10 Helsinki 19:00

OnGolf-pelimatka:

Novotel Le Golf National, buffetaamiainen ja 3 illallista
27.4.-1.5.2019 hinta
 1295 €/4 vrk  
Yhden hengen huonelisä +260 €/4 vrk

OnGolf -isäntänä: tulossa

Albatros is a true Jewel! Recognized as one of the best championship courses in Europe!

Laura, Golf Le National