Aphrodite Hills

*****

Lisätietoja: Tasokas ja tyylikäs Aphrodite hills-hotelli sijaitsee rauhallisella paikalla keskustan ulkopuolella, korkean mäen laella. Hotellia ympäröi Aphroditen golfkenttä. Hotellialueelta avautuu upeat näkymät ympäristöön. Hotelli on uudistettu vuonna 2015 ja oleskelutilat sekä huoneet ovat avarat ja listeliaat. Tyylikkäästi sisustetuissa huoneissa on myös ilmainen wifi, puhelin, tv, minibaari, hiustenkuivain ja vedenkeitin. Hyvinhoidetussa puutarhassa on kaksi uima-allasta. Hotellilla on paljon aktiviteetteja kuten biljardi, kuntosali ja tenniskenttä. Hotellissa on myös tasokas Spa.

Perushintaan sisältyy: Majoitus kahden hengen De Luxe-huoneessa, jossa on suihku, kylpy, wc ja parveke tai terassi. Huoneista on näkymät puutarhaan tai uima-altaalle. 5 illallista/viikko.
OnGolf-pelimatkalla hintaan sisältyy 5 green feetä/vk. Viikon aikana pelataan Aphrodite Hills x 4 ja Elea x 1.

Lisämaksusta: 1) Huone yhdelle. 2) Huone Golf/merinäköalalla

Perushintaan sisältyy: Majoitus kahden hengen huoneessa, jossa on suihku, kylpy, wc ja parveke tai terassi. Huoneista on näkymät puutarhaan tai uima-altaalle. Puolihoito.

Lisämaksusta: 1) huone meri- ja golfkenttänäkymällä 2) huone yhdelle. 

Rakennettu2005
Kerroksia3
Huoneita290
Hissi4
Keskustaan24 km Pafos
Lentokentälle110 km
Uimarannalle1 km
Ravintola4
Baari3
Talletuskyllä, ei vakuutettu
Wi-Fi huoneissailmainen
Wi-Fi yleisissä tiloissailmainen
Lämmityson
Ilmastointion
Yhteystiedot
1 Apfrodite avenue, Kouklia , 8509, Pafos
p. +357-26-829000
Hotellin omat nettisivut

Kypros on täydellinen matkakohde golfista ja auringosta nauttivalle. Jumalatar Afroditen kerrotaan syntyneen meren kuohuista Pafoksessa.

Aleksi, OnGolf