Kypros - Rakkaudesta golfiin

Kypros on rakkauden jumalatar Aphroditen synnyinsaari. Se on myös jokaisen golfia rakastavan lempisaari. Upeat vuorimaisemat, Välimeren parhaimmistoon rankatut kentät ja sydämelliset kreikkalaistunnelmat valloittavat jokaisen.

OnGolfin pelimatka suuntautuu Kyproksen kreikkalaiseen osaan, saaren lounaiseen kolkkaan. Tasokas Aphrodite Hills sijaitsee jylhissä vuorimaisemissa noin parinkymmenen kilometrin päässä Pafoksen kaupungista.

Hotellin vieressä  olevasta kentästä on jo muodostunut Kyproksen golfikoni. Saaren kuningatar, Aphrodite Hills on  saanut vähintäänkin samantasoisen perijättären Elea Golf Estaten. Vuonna 2010 avattua Eleaa pidetään Sir Nick Faldon mestariteoksena ja saaren fantastisimpana pelikokemuksena. Molempi parempi, pelimatkalla voit itse testata molemmat aateliset. 

Pelipäivien jälkeen pääset eläytymään kreikkalaisiin tunnelmiin ja herkkuihin. Hotellissa on hyvät ravintolat ja mm. spa-osasto. Jonakin iltana on mahdollisuus lähteä tutustumaan hieman vilkkaampaan menoon Pafoksen kaupungissa.

Lentoaikataulut:
Meno D8 742  Helsinki 06:40 Larnaka 10:45
Paluu D8 743 Larnaka 11:30 Helsinki 15:35

OnGolf-pelimatkat kevät

Aphrodite Hills, 5 illallista ja 5 green feetä/viikko

7.4.2019 hinta 1560 €/1vk  
Yhden hengen huonelisä +280 €

OnGolf- isäntänä: Magnus Kumlin


Birkut

  • Upeat maisemat ja kentät
  • Rauhallinen ja kiireetön tunnelma
  • Yksi Välimeren parhaista kentistä hotellisi vieressä
  • Suora Norwegianin lento

Kypros on täydellinen matkakohde golfista ja auringosta nauttivalle. Jumalatar Afroditen kerrotaan syntyneen meren kuohuista Pafoksessa.

Aleksi, OnGolf