Mauritius - Paratiisi myös golfaajille

Nyt voit lähteä viettämään joulua ja uutta vuotta 2020 huojuvien palmujen, turkoosin vihreän meren ja rentouttavan golfin äärelle. Mauritius vastaa meidän useimpien mielikuvaa paratiisisaaresta. Vehreä luonto, vitivalkoiset kilometrien mittaiset hiekkarannat, trooppinen ilmasto ja auringonpaistetta ympäri vuoden. Kun tähän lisätään rento ja ystävällinen tunnelma sekä tasokkaat hotellit ja monipuoliset palvelut, ollaan hyvin lähellä täydellistä lomaa. 

Keskellä Intian valtamerta, päiväntasaajan eteläisemmällä puolen sijaitseva pieni Mauritiuksen saari on hieno kohde golfloman viettoon. OnGolfin pelimatkalla asut Mauritiuksen itäisellä rannalla, yli kaksisataa hehtaaria käsittävän trooppisen puutarhan keskellä, viiden tähden Anahita resortissa. Voit pelata lomallasi kahdella eri kentällä: Ernie Elsin suunnittelemalla ja puutarha-aluetta reunustavalla Anahita Golf kentällä sekä vastapäisellä saarella sijaitsevalla Ile aux Cerfs kentällä. Hotellista löytyvät kaikki palvelut mitä rentouttavalla golflomalla tarvitaan.  

Asut hotellin Junior Suitessa, jossa on kahdelle hengelle tilaa ruhtinaalliset 60 neliötä. Huoneet koostuvat olohuoneesta, keittiönurkkauksesta ja erillisestä makuuhuoneesta ja ne sijaitsevat Anahita golfkentän ykkös- ja ysiväylän varrella. Alueen palveluihin kuuluu mm. tasokas fitness-keskus, jossa järjestetään ilmaisia aktiviteetteja vesiliikunnasta venyttelyyn. Lisäksi voit halutessasi lainata sup-lautoja, poljettavia veneitä ja kajakkeja rantapäiväsi ratoksi tai varata hieronnan hotellin Spasta.

Anahita kentän clubi sijaitsee muutaman minuutin kävelymatkan päässä majoituksesta ja lomalla pelattava toinen kenttä Ile aux Cerfs viiden minuutin lauttamatkan päässä vastapäisessä saaressa. Matkasi hintaan kuuluu kierros golfia per päivä näillä kahdella kentällä ja olemme varanneet ennakkoon starttiajat yhdeksälle kierrokselle. Loput kierrokset voit varata paikan päällä omien halujesi mukaan. Anahitan kentällä golfauto on joulukuussa pakollinen. Auto maksetaan paikan päällä. Välipäivinä voit tehdä omatoimisen retken, jolla tutustut Mauritiuksen kiehtovaan luontoon ja nähtävyyksiin.

Mauritiuksen sijainti Afrikan ja Intian välisssä ja värikäs historia eri valtioiden alusmaana ovat jättäneet saaren kulttuuriin ja asujamistoon monipuolisen leiman. Vasta vuonna 1968 itsenäistyneen Mauritiuksen tasavallan virallinen kieli on englanti, mutta se lisäksi puhutaan yleisesti ranskaa ja siihen pohjautuvaa kreolia, hindiä ja lukuisia afrikkalaisia kieliä. Saaren ruokakulttuuri on myös herkullinen sekoitus eri maiden keittiöitä. Hotellin viisi erityyppistä ravintolaa, baarit ja kahvila pitävätkin huolen että syöt lomallasi hyvin. 

Mauritius on helppo ja mutkaton lomapaikka. Aikaero Suomeen on vain 2 tuntia. Ja kaikki on lähellä. Lähde juhlimaan joulua ja uutta vuotta 2020 palmujen varjoon.

OnGolf-pelimatka Mauritiukselle

Lentoaikataulu:

18.12 Helsinki klo 18:10 Istanbul klo 22:35 
19.12 Istanbul klo 02:20 Mauritius klo 13:15 

2.1 Mauritius klo 21:05 Istanbul klo 06:05 
3.1 Istanbul klo 09:10 Helsinki klo 11:40 

Anahita Golf& Spa resort,
puolihoito ja 1 green fee / päivä Anahita tai 
Ile aux Cerfs kentille
18.12.2019-3.1.2020 Hinta  7 795 €/15 vrk
Yhden hengen huonelisä + 3 800 €

OnGolf-isäntänä: Risto Seppälä

Birkut

  • Trooppinen ilmasto ja luonto
  • Ylellinen hotelli golfkentän vieressä
  • Rento ja rauhallinen tunnelma
  • Hienot hiekkarannat ja vehreät golfkentät

Vanhana SunGolfin monivuotisena asiakkaana ilahduin, kun kuulin OnGolfista. Se jatkaa upeita perinteitä. Loistavaa!

Pertti Raimiala, Suomen Golfseniorit