Tuhannen ja yhden tarinan Golfmatka

Marrakech tuo mieleen eksotiikkaa ja ainutkertaisia elämyksiä. Se on arabialaisista kaupungeista legendaarisin ja mystisin. Upean Atlas-vuoriston juurella sijaitsee trendikäs ja monien maailmanjulkimoiden suosima lomakohde, joka on myös golfaajille Välimeren etelärannan huippupaikkoja.

Nyt pääset Marokon Marrakechiin OnGolfin pelimatkalle ja vieläpä mahdollisimman mukavasti suoralla lennolla Helsingistä. Tukikohtanasi on rauhallinen, keidasmainen Palmeraie lomakeskus, jossa majoitut 4-tähden all inclusive hotelli Club Palmeraie Marakechiin. Lisätietoja hotellista vasemmasta laidasta kohdasta hotellit.

Hotelli sijaitsee lyhyen ajomatkan päässä 27-reikäisestä Palmeraien golfkenttästä. Se on Robert Trent Jonesin suunnittelema, kaunis puistomainen kenttä. Palmut reunustavat väyliä, niillä on yhteensä 11 vesielementtiä ja kenttä on aina erinomaisessa kunnossa. Viikon aikana pelataan kerran myös Al Maadenin ja PalmGolf Ourikan kentät. Palmeraien ja PalmGolf Ourikan kentillä voit valita auton tai caddien kierrokselle. 

Huikeimmat hetket eivät rajoitu golfkentälle. Marrakech on täynnä värikästä elämää ja nähtävyyksiä, aitoa arabialaista tuhannen ja yhden yön tunnelmia komean Atlas-vuoriston juurella. Talvikuukausina aamulämpötilat voivat laskea alle 10 asteeseen mutta päivisin lämpötilat nousevat noin 20 asteeseen.

Vapaapäivänä voit tutustua muurin ympäröimän Vanhankaupungin kuuluihin nähtävyyksiin. Maineikkain paikka on legendaarinen Sadunkertojien tori Jemaa el Fna ja sitä ympäröivä basaarialue. Se täyttyy päivisin käärmeenlumoojista, akrobaateista, ennustajista ja arabialaisesta elämästä, jollaista et ole ennen nähnyt etkä kokenut.

Marrakech on harvinaisen antoisa golfloman kohde. Sää on läpi talven suotuisa pelaamiseen. Kenttä ja klubi ovat marokkolaisen tasokkaita ja ykköstii näkyy hotellin ovelta. Kaupungin tunnelma, nähtävyydet ja värikäs elämä ovat livenä koettuna vieläkin vaikuttavampia kuin elokuvissa nähtyinä.

Marrakech on ollut monen golfaajan toive- ja haavelistalla – OnGolf avaa nyt sinne suoran väylän. Pelimatkan ohjelman löydät vasemmasta laidan kohdasta viikko-ohjelma. Lisätietoja golfkentästä saat saman valikon kentät-valinnasta.

Lentoaikataulut:

Meno: D8502  Helsinki 13:00 Marrakech 17:30               
Paluu: D8503  Marrakech 18:15 Helsinki 00:45

Marrakech OnGolf-pelimatkat 2018

Iberostar Club Palmeraie
All inclusive ja 5 green feetä/viikko.

Joulumatka 22.12.2018 hinta 1690 €/1vk ja 2990 €/2vk
Yhden hengen huonelisä +140 €/viikko ja +300 €/2 viikkoa

Uuden vuoden matka 29.12.2018 hinta 1795 €/1vk
Yhden hengen huonelisä +175 €/viikko

OnGolf- isäntänä: Peter Hutton

Birkut

  • Legendaarinen kaupunki ainutlaatuisine nähtävyyksineen.
  • Mielenkiintoisia ja jännittäviä retkiä
  • Suora lento Helsingistä.
  • Sää erinomainen golfaamiseen.

Marrakech on täynnä eksotiikkaa, mystiikkaa ja aitoa arabialaista tunnelmaa komean Atlas-vuoriston juurella.

Janina,OnGolf