Kansainvälinen ja eläväinen Cala Millor!

300 päivää vuodessa auringossa kylpevä trendikäs Mallorca tarjoaa rennon lomailun lisäksi hienon parinkymmenen golfkentän kattauksen. Saarella on pelattu golfia jo vuosikymmenet. Tämä näkyy kentillä ja klubeilla: kentät ovat hyvässä kunnossa ja palvelut on monipuoliset. Välimeri ja sen upeat hiekkarannat takaavat onnistuneen loman golfkentän ulkopuolellakin. Mallorcan saaren itäpuolella sijaitseva Cala Millor on kansainvälinen lomakohde, joka tarjoaa jokaiselle jotakin. 

Mallorcan itärannikko on myös mainio golfkohde, sillä lyhyen ajomatkan päässä on kolme erityyppistä golfkenttää. OnGolf vie golfarit lähialueilla sijaitseville Pula Golfin, Capdeperan ja Alcanada Golfin kentille. Robert Trent Jones Jr:n suunnittelema Alcanada on Mallorcan eliittiä, ja Jose Maria Olazabalin uudistama Pula on tuttu mm. Euroopan Tourin kisakenttänä. Lisätietoa pelattavista kentistä löydät sivun vasemmasta laidasta kohdasta kentät. 

 

 
 
Cala Millor sijaitsee yhdellä saaren hienoimmista rannoista. Kävelymatkan päässä sijaisevan ja rantaa pitkin kulkevan kävelykatu Passeig de la Marin varrella on paljon viihtyisiä ravintoloita ja kahviloita, joiden ulkoterassit sijaitsevat kauniilla merinäköalapaikoilla. Sisempi kävelykatu Passeig Cristòfol Colom tarjoaa enemmän mahdollisuuksia ostoksien tekoon lukuisten erilaisten putiikkien muodossa. Vapaapäivänä voit vuokrata auton ja tehdä omatoimisen retken tunnin päässä sijaitsevaan Alcanadan vanhaan kaupunkiin tai lähteä vierailemaan Mallorcan eläväisessä pääkaupungissa Palmassa.
Matkalla asutaan uudessa Iberostar Cala Millor hotellissa. Kauniilla pihalla on uima-allas ja sen edessä avautuu upea ranta. Huoneet ovat raikkaat ja vaalein sävyin sisustetut. Lisätietoja hotellista löydät sivun vasemmasta laidasta kohdasta hotellit.

 

Lentoaikataulut:

Maaliskuu:
Meno: D86687 Helsinki 19:55 Palma 22:55 
Paluu: D8523 Palma 11:20 Helsinki 16:20 
 
Huhtikuu:
Meno: D8522 Helsinki 07:30 Palma 10:30 
Paluu: D8523 Palma 11:20 Helsinki 16:20 
 
Mallorca Cala Millor OnGolf-pelimatkat :

Iberostar Cala Millor, puolihoito.
5 green feetä/viikko (1x Alcanada, 2x Pula ja 2x Capdepera)
22.3.-5.4.2019 
hinta 1390 €/1 vk ja 2470 €/2 vk
Yhden hengen huone + 60 €/vk

OnGolf-isäntänä: Harri Lipponen
 

Lomaviikon alustavan peliohjelman löydät sivun vasemmasta laidasta kohdasta viikko-ohjelmat.

Monipuolinen Cala Millor tarjoaa jokaiselle jotakin. Eläväinen matkakohde josta löydät golfin lisäksi näkemistä ja kokemista.

Janina,OnGolf