Long Stay matkalle Lagosiin!

Matkan ajankohta 29.10. - 26.11.2021

Viime syksynä peruuntunut Longstay matka toteutetaan nyt uudestaan syksyllä 2021. 
Suuntaa kuukauden mittaiselle Long Stay matkalle viehättävään historialliseen pikkukaupunki Lagosiin. Lagos sijaitsee Portugalin kauniilla Algarven rannikolla. Lagos on myös arvostettu lomakohde, sillä se tarjoaa kävijöilleen upeat rannat ja viehättävän vanhan kaupungin, joka on säilyttänyt ainutlaatuisen luonteensa. 

Lagos on eläväinen pikkukaupunki ympäri vuoden ja tasokkaan golfin lisäksi siellä on kodikas ja ystävällinen ilmapiiri. Perillä ollaan 28 vuorokautta. Vanhan kaupungin ja rannan ravintolat tarjoavat nautintoa myös makunystyröille. Kukkaroa rasittamatta. Lagos on erinomainen Long Stay kohde, sillä sieltä käsin voi myös tutustua koko Länsi-Algarven nähtävyyksiin ja kauniisiin pikkukyliin kuten Sagres, Silves, Luz ja Portimão. Lagosin Long Stay golfmatka on yhdistelmä viihtyisää kaupunkia, kaunista rannikkoa, miellyttävää ilmastoa, mukava huoneistohotelli ja tasokasta golfia!

Majoitus
Long Stay majoitus on tasokkaassa Marina Club Lagos sviittihotellissa joka sijaitsee erinomaisella paikalla lähellä rantaa ja venesatamaa. Kävelymatkan päässä hotellista on Lagosin keskusta jossa on lukuisia viihtyisiä ravintoloita ja baareja. Marina Clubin huoneistot ovat kaksioita ja ne on sisustettu merellisen raikkaasti. OnGolfin asiakkaille kuuluu hintaan myös Span ja sisä uima-ataan käytön. Huoneistot on hyvin varusteltuja pitkää lomailua ajatellen. Keittiöissä on keittolevyt, mikroaaltouuni, vedenkeitin ja leivänpaahdin (ei uunia). Huoneistoissa ei ole pyykinpesukonetta mutta hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Lisäksi Marinassa on pesukoneet pientä maksua vastaan ​​(noin 3 euroa) Ilmainen pysäköinti vuokra-autolle. Huoneistoissa on ilmainen langaton Internet.

Lisätietoa huoneistosta: Huoneistoissa on tallelokero, jääkaappi, ilmastointi/lämmitys, suihku/kylpy, wc ja parveke tai terassi. Huoneistossa on myös hiustenkuivaaja, satellitti tv, keittolevyt ja mikroaaltouuni.
Lisämaksusta: Näkymä altaalle 100 euroa/henkilö/28 vrk.

Golf
Matkan hintaan kuuluu 16 kierrosta golfia kolmella kentällä. 
10 kierrosta pelataan Onyria Palmares –kentällä joka on erittäin tasokas 27 reikäinen golfkenttä  noin 10 min ajomatkan päässä hotellista. Kenttä on valittu Portugalin parhaaksi kentäksi ja se on tällä hetkellä sijalla 23 Top 100 golf Euroopan listalla.

3 kierrosta pelataan kentällä Boavista. Boavista on mielenkiintoinen kenttä josta avautuu upeat maisemat merelle. Kenttä sopii kaikentasoisille pelaajille ja sen suunnittelussa on otettu huomioon maaston muodot. Kauniit puu-istutukset reunustavat väyliä. Loput 3 kierrosta pelataan tasokkaalla ja kauniilla Espichen kentällä joka sijaitsee luonnonsuojelualuueella ja se tunnetaan yhtenä alueen tasokkaimmista golkentistä. 
Matkan hintaan kuuluu myös 2 yhteistä illallista/viikko jonka matkaisäntä järjestää paikan päällä. Matkan viimeinen yö nukutaan Lissabonissa lentokenttähotellista johtuen aikaisesta lentoaikatulusta Suomeen.

Autonvuokraus:

Long Stay -pakettiin kuuluu autovuokra (H-kategorian auto Renault Clio tai vastaava / 2 henkilöä). Matkan alussa ja sen päätteeksi on järjestetty kuljetukset Lissabonista Lagosiin ja takaisin. Matkan viimeinen yö nukutaan Lissabonissa lentokenttähotellista johtuen aikaisesta lentoaikatulusta Suomeen. Mikäli haluat suuremman D-luokan auton (Ford Focus Estate or Similar), on lisämaksu 220€/kk.
Vuokraukseen kuuluu vakuutus jonka omavastuu on 1000 € (D-luokka 1250 €). Autoihin on mahdollista saada myös Super CDW -täysvakuutus 10 euroa/päivä (D-luokka 12 €/pv). Vakuutus korvaa omavastuuosuuden ja se maksetaan autoa noudettaessa. Täysvakuutukseen ei kuulu renkaat, vanteet eikä avaimen mahdollinen rikkoutuminen)

Syksyn 2021 OnGolf Long Stay - matka:

Alustavat lentoaikataulut:
Finnair 29.10. Helsinki 18:20 Lissabon 21:10
Finnair 26.11. Lissabon 06:35 Helsinki 13:15

Huoneistohotelli Marina Club Lagos, 8 illallista ja 16 kierrosta golfia
Hinta: 2950 €/28 vrk

Matkan viimeinen yö nukutaan Lissabonissa lentokenttähotellista johtuen aikaisesta lentoaikatulusta Suomeen.

Lisämaksusta: 
Huone yhdelle 700 €
Näkymä uima-altaalle 100 euroa/henkilö/28 vrk (2H huoneessa)
Näkymä uima-altaalle 170 euroa/henkilö/28 vrk (1H huoneessa)

Golfkärryjen vuokraus 50 €/kk

Matkaisäntä: tulossa..

 

Birkut

  • Lagosin viehättävä pikkukaupunki on eläväinen myös talvella
  • Tasokasta Golfia

Marraskuuta pakoon Portugaliin. Lagos on erinomainen long stay kohde sillä viehättävän Lagosin kaupungin palvelut ovat kävelyetäisyydellä.

Pertti, Golfseniorit