La Torre - Korkeatasoista resortgolfia Alicanten läheisyydessä

La Torre Resort on laadukas ja viihtyisä espanjalainen golfresort vain tunnin päässä Alicanten lentokentältä. Murcian läheisyydessä sijaitseva keskus tarjoaa lomalle mainioiden golfkenttien lisäksi resortin  palvelut. Syksyllä voit lähteä tänne viikoksi tai kahdeksi marraskuussa tai 11 päivän joulun- ja uudenvuoden matkalle.

OnGolfin pelimatkalla pelataan La Torren oman kentän lisäksi kahdella alueen huippukentillä. Golflegenda Jack Nicklausin suunnittelema resortin kenttä on leppoisa par 68 -kenttä, joka on pelattavuudeltaan huipputasoa. Alueella on myös loistavat harjoittelualueet. Resortin lähiseudulta löytyy kaikkiaan kuusi Jack Nicklausin piirtämää kenttää, jotka suunniteltu ennenkaikkea rentouttavaan lomagolfiin. Kaikki nauttivat pelistä, mutta Nicklaus ei kuitenkaan päästä hyviäkään pelaajia helpolla. Loman aikana pelataan kentillä La Torre, Saurines ja El Valle.

La Torren resortissa viihtyy varmasti myös kierrosten välissä. Tarjolla on monipuolisia liikuntamahdollisuuksia, ja espanjalaiset makuelämykset kruunaavat illan. Tyylikkäässä resortissa on OnGolfin hotellin läheisyydessä resortin kohtaamispaikka, piazza, josta löytyy muutama ravintolola ja pubi.

Viiden tähden resorthotellin tyylikkäästi sisutetut huoneet ovat isoja ja niiden parvekkeilta aukeaa hienot näkymät joko kentälle, uima-altaalle tai lammelle. La Torre Resort on suunniteltu niin, että golfaaja voi keskittyä nauttimaan rentouttavasta lomasta ja hyvästä golfista. Kaikki on lähellä, palvelu ensiluokkaista ja sää on ihanteellinen golfaamiseen läpi vuoden.

 

Lentoaikataulut:
Marraskuu

Meno Norwegian  Helsinki 20:30 Alicante 23:55
Paluu Norwegian  Alicante 14:30 Helsinki 19:50

Joulukuu
Meno Norwegian  Helsinki 07:00 Alicante 10:25
Paluu Norwegian  Alicante 14:30 Helsinki 19:50

Pelimatkat Syksy 2018

OnGolf- Pelimatka La Torreen 
5 green feetä kentillä La Torre, Saurines ja El Valle 
buffet aamiainen ja 5 illallista
6.11. ja 13.11.2018
 hinta 1350 €/1vk ja 2295 €/ 2vk 

Yhden hengen huonelisä +250 €/vk

OnGolf-isäntänä: Jarmo "Jami" Pekkala
 

Joulun- ja Uudenvuoden matka 11 vrk
7 green feetä kentillä La Torre, Saurines ja El Valle 
buffetaamiainen ja 6 illallista
23.12.2018
 hinta 1895 €/11 vrk

Yhden hengen huonelisä +470 €/11 vrk

OnGolf-isäntänä: Kyösti Puustinen

La Torre on täydellinen paikka niille jotka etsivät rauhallista lomaa, tasokasta hotellia ja haluavat nauttia stressitömästä golflomasta.

Tuomas, OnGolf