Rentouttava golfloma La sellassa

OnGolfin tarjonnassa on huippuluokan golfia Jose Maria Olazabalin kentällä La Sellan viiden tähden resortissa. Alicanten pohjoispuolella postikorttimaisemissa sijaitseva La Sellan golfresort tarjoaa kaikki mitä kaipaat rentouttavalta golflomalta. 

Alicanten ja Valencian välimaastossa oleva Dénian kaupunki kylpee auringossa 300 päivää vuodessa. Alue on kuuluisa upeista rannoistaan ja sympaattisista lomakaupungeistaan. Myös golfkenttätarjonta on Costa Blancalla huippuluokkaa. La Sella Golf Resort sijaitsee vain kymmenen minuutin ajomatkan päässä Dénian kaupungista ja alueen parhaista hiekkarannoista. 

Alueen sijainti luonnonpuiston keskellä välimerellisissä maisemissa on rauhoittava. La Sella Golf 27-reikäisen golfkentän on suunnitellut José María Olazábal, Masters-voittaja ja legendaarinen espanjalaispelaaja. Kentällä on pelattu mm. naisten Euroopan Touria ja sen ihanteellinen sijainti takaa hyvät peliolosuhteet vuoden ympäri. Kentältä löytyy myös oma golfakatemia ja ensiluokkaiset harjoitusalueet. 

Jose Maria Olazabalin suunnittelema kenttä koostuu kolmesta yhdeksän reiän lenkistä. Nimensä ysit ovat saaneet paikallisten Välimeren tuulien mukaan ja niitä yhdistelemällä saa mukavasti vaihtelua lomaviikon golfiin.

Llebeig-ysi tarkoittaa paikallisella alkuperäiskielellä Saharan lämmintä tuulta. Väylät kulkevat upean mäntymetsän läpi ja laittavat pelaajan kaikki mailat testiin. Tarjolla on hulppeita näkymiä luonnonpuistoon. Gregal-väylät ovat sijoitettu puolestaan tasaisemmalle maalle ja vesiesteet tuovat lisää pohdittavaa mailavalintoihin. Gregal-tuuli kuljetti aikoinaan laivoja Kreikkaan, mutta nyt se piristää lomailijaa matkalla klubitalolle. Mestral on kylmempi pohjoistuuli, mutta pelaaja palkitaan upeilla näkymillä, jotka eivät jätä kylmäksi. Väylät ovat leveitä ja griinit suurempia verrattuna toisiin yseihin, joten lomagolfista pääsee nauttimaan kunnolla.

Hoyo 19 on La Sellan mainio klubiravintola. Hyvän ruoan ja juoman lisäksi klubilta aukeaa hienot maisemat, jos pelin aikana ei ehtinyt niistä kunnolla nauttia.

OnGolfin pelimatkalla asutaan aivan kentän vieressä, La Sella Resortin omassa tasokkaassa ja juuri remontoidussa hotellissa. Modernit huoneet, huippuluokan spa ja ravintolanautinnot mahdollistavat täydellisen rentoutumisen niin, että pelipäivän jälkeen ei välttämättä tarvitse poistua resortista. Aurinkoisen golfin lisäksi La Sellan upea luonto ja meri tarjoavat kuitenkin paljon virikkeitä aktiiviselle lomailijalle. Gastronomiset nautinnot ovat läsnä kaikkialla ja alueen harrastusmahdollisuudet eivät viikon aikana lopu kesken. 

Matkaa Alicanten lentokentälle on reilun tunnin verran ja pohjoispuolelta löytyy Valencian kaupunki saman etäisyyden päästä.


 


Lentoaikataulut maaliskuu 2020:
Meno D85421 Helsinki 14:05 Alicante 17:30
Paluu D85420 Alicante 08:00 Helsinki 13:20
 Lentoaikataulut huhtikuu 2020:
Meno  Norwegian Helsinki 14:50 Alicante 18:15
Paluu  Norwegian Alicante 19:00 Helsinki 00:15


OnGolf-pelimatkat kevät 2020

Hotelli La Sella golfresort, buffetaamiainen, 5 illallista (ruokajuomineen, vesi, viini tai olut)
5 green feetä/viikko

14.3. ja 21.3. hinta 1340 €/1vk ja 2320 €/2vk
4.4. hinta 1395 €/1 vk 
Yhden hengen huonelisä + 245 €/viikko

OnGolf- isäntänä: Juhani Kurronen

OnGolf on parasta golffia pallon aurinkoisemmalla puolella!

Mika Gyldén, Golf Center