Rentouttava golfloma La sellassa

OnGolfin tarjonnassa on huippuluokan golfia Jose Maria Olazabalin kentällä La Sellan viiden tähden resortissa. Alicanten pohjoispuolella postikorttimaisemissa sijaitseva La Sellan golfresort tarjoaa kaikki mitä kaipaat rentouttavalta golflomalta. 

Alicanten ja Valencian välimaastossa oleva Dénian kaupunki kylpee auringossa 300 päivää vuodessa. Alue on kuuluisa upeista rannoistaan ja sympaattisista lomakaupungeistaan. Myös golfkenttätarjonta on Costa Blancalla huippuluokkaa. La Sella Golf Resort sijaitsee vain kymmenen minuutin ajomatkan päässä Dénian kaupungista ja alueen parhaista hiekkarannoista. 

Alueen sijainti luonnonpuiston keskellä välimerellisissä maisemissa on rauhoittava. La Sella Golf 27-reikäisen golfkentän on suunnitellut José María Olazábal, Masters-voittaja ja legendaarinen espanjalaispelaaja. Kentällä on pelattu mm. naisten Euroopan Touria ja sen ihanteellinen sijainti takaa hyvät peliolosuhteet vuoden ympäri. Kentältä löytyy myös oma golfakatemia ja ensiluokkaiset harjoitusalueet. 

Jose Maria Olazabalin suunnittelema kenttä koostuu kolmesta yhdeksän reiän lenkistä. Nimensä ysit ovat saaneet paikallisten Välimeren tuulien mukaan ja niitä yhdistelemällä saa mukavasti vaihtelua lomaviikon golfiin.

Llebeig-ysi tarkoittaa paikallisella alkuperäiskielellä Saharan lämmintä tuulta. Väylät kulkevat upean mäntymetsän läpi ja laittavat pelaajan kaikki mailat testiin. Tarjolla on hulppeita näkymiä luonnonpuistoon. Gregal-väylät ovat sijoitettu puolestaan tasaisemmalle maalle ja vesiesteet tuovat lisää pohdittavaa mailavalintoihin. Gregal-tuuli kuljetti aikoinaan laivoja Kreikkaan, mutta nyt se piristää lomailijaa matkalla klubitalolle. Mestral on kylmempi pohjoistuuli, mutta pelaaja palkitaan upeilla näkymillä, jotka eivät jätä kylmäksi. Väylät ovat leveitä ja griinit suurempia verrattuna toisiin yseihin, joten lomagolfista pääsee nauttimaan kunnolla.

Hoyo 19 on La Sellan mainio klubiravintola. Hyvän ruoan ja juoman lisäksi klubilta aukeaa hienot maisemat, jos pelin aikana ei ehtinyt niistä kunnolla nauttia.

OnGolfin pelimatkalla asutaan aivan kentän vieressä, La Sella Resortin omassa viiden tähden hotellissa. Modernit huoneet, huippuluokan spa ja ravintolanautinnot mahdollistavat täydellisen rentoutumisen niin, että pelipäivän jälkeen ei välttämättä tarvitse poistua resortista. Aurinkoisen golfin lisäksi La Sellan upea luonto ja meri tarjoavat kuitenkin paljon virikkeitä aktiiviselle lomailijalle. Gastronomiset nautinnot ovat läsnä kaikkialla ja alueen harrastusmahdollisuudet eivät viikon aikana lopu kesken. 

Matkaa Alicanten lentokentälle on reilun tunnin verran ja pohjoispuolelta löytyy Valencian kaupunki saman etäisyyden päästä.


 

Lentoaikataulut:

Marraskuu:
Meno 12.11.  Helsinki 20:30 Alicante 23:55
Paluu 19.11.  Alicante 14:30 Helsinki 19:50

Meno 19.11. Helsinki 12:05 Alicante 15:30
Paluu 26.11. Alicante 14:30 Helsinki 19:50

OnGolf-pelimatkat syksy 2018 

Hotelli La Sella golfresort, buffetaamiainen, 5 illallista (ruokajuomineen, vesi, viini tai olut)
5 green feetä/viikko

12.11-19.11.2018 hinta 1395 €/1vk ja 2290 €/2vk
Yhden hengen huonelisä + 210 €/viikko

OnGolf- isäntänä: 
12.11. ja 19.11. Anssi Rauhala

 

OnGolf on parasta golffia pallon aurinkoisemmalla puolella!

Mika Gyldén, Golf Center