La Fincassa rentoudut huippukentillä

Costa Blancalla, Alicantesta etelään, sijaitsee moderni La Finca Golf & Spa Resort. 5-tähden tasokas golfresort hotelli, jonka välittömässä läheisyydessä on hyvätasoinen La Fincan golfkenttä. Paikka on rauhallisella alueella Espanjan maalaismaisemissa ja auttaa varmasti irrottautumaan arjen kiireistä.

Syksyn matkojen hintaan kuuluu viisi kierrosta golfia viikossa kolmella eri kentällä. Hotellin oma kenttä La Finca kulkee suojaisassa laaksossa ja taustalla siintävät komeat vuoristomaisemat. Leveät väylät tekevät pelistä nautinnollista, mutta lähestymislyönnit tarjoavat myös haasteita muodokkaiden griinien kanssa. Korkeuserot ovat erittäin maltilliset ja kenttä on hyvin käveltävissä.

Villamartin-golkenttä on muodoiltaan vaihteleva ja sen griinit ovat saaneet paljon kehuja. Kaiken tasoisille pelaajille sopivalla kentällä vesiesteen sekä puut luovat haastetta ja muutamat lyhyet par-4 väylät antavat vaihtelua ja onnistumisen tunteita. Ajoittain väyliltä avautuu upeat merimaisemat. Las Ramblas -golfkenttä on puolestaan mielenkiintoinen, kuvauksellinen sekä mieleenpainuva ja ehdottomasti pelaamisen arvoinen.

Vapaapäivänä voit retkeillä lähialueen kylissä, tutustua Torreviejaan tai nauttia hotellin palveluista. 

Lentoaikataulu:
Helsinki-Alicante 15:30-18:55
Alicante-Helsinki 09:00-14:20


OnGolf Pelimatkat syksy 2020

La Finca, Buffetaamiaiset ja 5 illallista ruokajuomineen.
5 kierrosta golfia kolmella eri kentällä

Lähtö 11.11. ja 18.11. Hinta 1395 €/1 vk ja 2395 €/2 vk
Yhden hengen huonelisä +250 €/vk

OnGolf isäntänä: tulossa..

La Finca tarjoaa tasokasta majoitusta ja monipuolista golfia kolmella eri kentällä.

Teemu, OnGolf