Mission Hills ja Hong Kong - matkainfo

Matkalippu

Kiinaan lennetään Finnnairin reittilennolla.  Reittilennolle lähetämme sinulle varaustunnuksen sähköpostilla viimeistään 1 viikko ennen lähtöä. Mikäli olet ostanut golfbagin kuljetuksen OnGolfin kautta saat siitä todistuksen sähköpostiisi ennen lähtöä. 
Matkavahvistus on hyvä olla mukana matkalla.

Lähtöselvitys Finnairin lennolle

Lähtöselvitys Finnairin lennolle tehdään nykyisin internetissä, matkapuhelimella tai lähtöselvitysautomaatilla lentokentällä. Lentokentällä ei ole enää lähtöselvitystiskejä.  
Voit tehdä lähtöselvityksen verkossa 36 tuntia ennen lentoa.  Lähtöselvityksen yhteydessä pääset halutessasi valitsemaan istumapaikan koneessa ja lisäämään Finnair Plus korttisi numeron varaukselle. Lähtöselvitystä varten tarvitset varaustunnuksen, jonka tulemme lähettämään sinulle noin 1 viikko ennen lähtöä sähköpostiisi. Paluulennon lähtöselvitys tapahtuu kohdemnaan lentokentällä lähtöselvitystiskeillä. Paluulentoa ei voi lähtöselvittää netissä.

Matkavakuutus

Varmistathan että sinulla on voimassa oleva matkavakuutus.Matkavakuutuksella turvaat sen, että saat parhaan mahdollisen hoidon sairastuessasi ja turvaat matkatavarasi varkauden, rikkoutumisen tai katoamisen varalta.  Riittävä matkavakuutus sisältää myös peruutusturvan mikäli joudut peruuttamaan matkan ennen matkalle lähtöä.

Matkavaluutta

Kiinan valuutta on renminbi. Valuutasta käytetään myös nimeä yuan. Virallinen lyhenne on CNY, mutta myös RMB-lyhennettä käytetään yleisesti. Voit ottaa matkavaluutaksi euroja, US-dollareita hyväkuntoisina seteleinä tai matkashekkejä, joita vaihdetaan esim. hotelleissa. Säilytä valuutanvaihtokuitit, jotta maasta poistuessasi voit vaihtaa renminbit muuksi valuutaksi. Pankkiautomaateista voit nostaa käteistä yleisimmillä luottokorteilla.
 

Golfbägin kuljetus lennolla

Finnairin lennoilla matkustajalla saa olla maksutta yksi ruumassa kuljetettava matkalaukku. Yksi matkalaukku saa painaa enintään 23 kg, ja sen ulkomittojen summa (korkeus + pituus + leveys) saa olla enintään 158 cm. Matkalaukun sijasta saa mukana olla yksi erikois- tai urheiluvaruste, jonka enimmäispaino on 23 kg ja ulkomittojen summa korkeintaan 150 cm.Golf bagi matkasuojineen vastaa yhtä matkalaukkua.
Matkustamoon saa ottaa yhden käsimatkatavaran, jonka maksimikoko on 56 x 45 x 25 cm ja enimmäispaino 8 kg.
Ylimääräinen matkatavara lennolle maksaa OnGolfin kautta etukäteen varattuna 120 € (meno-paluu)

Lisätietoa matkatavaroista Finnairin sivuilta

Matkustusasiakirjat ja maahantulomuodollisuudet

Kiinaan matkustavat tarvitsevat viisumin sekä passin, jonka tulee olla voimassa vähintään 6 kuukautta maasta poistumisen jälkeen.  Matkasi hintaan sisältyy viisumikulut. Passissa tulee olla vähintään 2 tyhjää viisumisivua. 

Viisumi golfmatkalle Kiinaan

Tarvitset viisumin matkustaessasi Kiinaan. Hae viisumi 2 - 6 viikkoa ennen matkaa. Viisumi kuuluu matkasi hintaan.
Viisumin järjestää OnGolf-Pelimatkojen yhteistyökumppani SoloVisa. SoloVisa huolehtii viisumin valmiiksi ja toimitaaa sen sinulle takaisin haluamallasi tavalla.

Kiinan Kansantasavallan lakien ja sääntöjen mukaisesti Kiinan Suurlähetystö on aloittanut rekisteröimään jokaiselta Kiinan viisumi hakijoilta sormenjäljet.
OnGolfin yhteistyökumppani SoloVisa hoitaa viisuminhakemiseen liittyvät hakemukset ja varaa myös ajan sormenjälkien antamiseen.
Pääkaupunkiseudun ulkopuolella asuvat joutuvat myös jättämään sormenjäljet Helsingissä. Kustannukset, jotka aiheutuvat Helsingissä käyntiä varten, eivät kuulu matkasi hintaan.

Olethan yhteydessä suoraan SoloVisan asiantuntijaan, mikäli sinulla on kysyttävää viisumista tai tarvitset apua viisumianomuksen täyttämisessä, sp. viisumit@lahialuematkat.fi, p. 09 6689 5735 (ma - pe klo 9 - 17). 

Huom! OnGolf lähettää kaikille matkalle osallistuville tarkemman ohjeistuksen, kun viisumi on haettavissa SoloVisa-linkin kautta.

Mikäli sinulla on jo voimassa oleva viisumi Kiinaan, tai hoidat viisuminhakemuksen omatoimisesti, olethan yhteydessä OnGolfin myyntiin ennen matkaa.

Lennon aikana matkustajille jaetaan täytettäväksi maahantulo- ja maastapoistumiskortti. Kaikki matkustajat lapset mukaanlukien täyttävät kortit englanniksi kuulakärkikynällä selkeästi tekstaten. Maastapoistumiskortti tulee säilyttää matkan ajan; se luovutetaan lentoasemalla maasta lähdettäessä.  

Lentokenttäkuljetus

Matkasi hintaan kuuluu lentokenttäkuljetus. Hong Kongin lentokentältä Mission Hillsiin on matkaa noin 70 km ja matka kestää tullimuodollisuuksista riippuen noin 1-2 tuntia.

Terveys ja turvallisuus

Kohteeseen saavuttuasi ja liikkuessasi yleisillä paikoilla, pidä huoli tavaroistasi taskuvarkaiden varalta. Jätä arvokorut kotiin. Rahat ja arvoesineet on turvallisinta säilyttää hotellin tallelokerossa. Pidä mukana vain kulloinkin tarvitsemasi määrä rahaa. Vakuutus ei korvaa käteisen rahan katoamista.
Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta saat ajankohtaiset tiedot lomakohteesi terveystilanteesta ja rokotussuosituksista www.thl.fi. Matkustusturvallisuuteen liittyvät asiat löytyvät ulkoasiainministeriön julkaisemilta sivuilta. Ulkoministeriö julkaisee matkakohteita koskevia matkustustiedotteita. Noudatamme Ulkoministeriön matkustussuosituksia. www.formin.fi

Mission Hills on suurin ja kaunein. 12 uskomatonta golfkenttää pittoreskissä maisemissa. Mission Hills takaa sensaatiomaisen golfelämyksen.

Tumppi, OnGolf