Mission Hills ja Hong Kong - kentät

Mission Hillsin alueella on 16 kenttää. Kaikki kentät ovat erilaisia ja niiden suunnittelussa on ollut mukana golfmaailman tunnetuimpia nimiä. Kentät ovat huippulokkaa ja ne ovat aina erinomaisessa kunnossa. Golfkierrokseen kuuluu aina auto ja caddie. 

 

OnGolf pelimatkalla maaliskuussa 2019 pelataan 8 eri kenttää:

World Cup

Vuoden 1995 World Cuppia isännöinnyt kenttä on Jack Nicklauksen käsialaa. Klassinen ja hieno puistokenttä.

Olazabal Course

Kolme kertaa vuosina 2007-2009 World Cupin isännöinnyt kenttä on erittäin näyttävä championship kenttä. Reikä 17. on ikimuistoinen kokemus lukuisine bunkkereineen.

Faldo Course

Faldo kenttä kuuluu alueen uusimpiin kenttiin ja sijaitsee oman klubirakennuksen yhteydessä. Tyylikäs kenttä, jossa vesi on mukana usealla väylällä.

Annika Course

Hienoissa vuoristomaisemissa kiertävä Annika Course tarjoaa näyttäviä väyliä suurilla korkeuseroilla. Jokainen väylä on oma kokonaisuutensa vuorien syleilyssä.

Rose & Poultier

Samanhenkinen kenttä kuin Annika Course, mutta tarjoaa enemmän risk & reward tyyppisiä väyliä.

Leadbetter Course

Yksi alueen hauskimmista kentistä pelata. Suurin osa avauksista lyödään alamäkeen ja lyhyehköt par-4 tekevät kierroksesta erittäin miellyttävän.

Norman Course

Alueen haastavin kenttä on tiukka kisakenttä, jonka väyliä reunustavat pitkät ruohoalueet. Kenttä on tyyliltään ns. Sand Belt kenttä.

Vijay Course

Shenzenin klubilta starttaava kenttä on amerikkalaistyyppinen tasainen kenttä, jossa on lukuisia vesiesteitä.

Lisää kentistä täältä

 

Mission Hills on suurin ja kaunein. 12 uskomatonta golfkenttää pittoreskissä maisemissa. Mission Hills takaa sensaatiomaisen golfelämyksen.

Tumppi, OnGolf