Karlovy Vary - matkainfo

Matkalippu 

Tsekkeihin lennetään Norwegianin reittilennolla. Reittilennolle et tarvitse erillistä matkalippua. Lähtöselvitys Norwegianin lennolle tehdään lähtöselvitysautomaatilla lentokentällä. Ennen lähtöä lähetämme kaikille matkadokumentin, joka on hyvä tulostaa mukaan matkalle. Norwegianin lentojen lähtöselvitys tehdään Helsinki-Vantaan lentokentän terminaalissa 2. Lähtöselvitystä varten tarvitaan lentoyhtiötunniste joka lähetetään kaikille matkalaisille matkadokumentin yhteydessä.

Matkavakuutus

Varmistathan, että sinulla on voimassa oleva matkavakuutus.
Matkavakuutuksella turvaat sen, että saat parhaan mahdollisen hoidon sairastuessasi ja turvaat matkatavarasi varkauden, rikkoutumisen tai katoamisen varalta. 
Riittävä matkavakuutus sisältää myös peruutusturvan, mikäli joudut peruuttamaan matkan ennen matkalle lähtöä.

Matkavaluutta

Tsekin valuutta on koruna (CZK). Yleisimmät luottokortit käyvät maksuvälineenä hotellissa ja liikkeissä. Rahaa voi nostaa pankeista ja automaateista.

Golfbäginkuljetus lennolla

Tsekkeihin lennetään Norwegianin reittilennolla. Bägikuljetusmaksu lennolle on 70 euroa. Voit varata bägikuljetuksen varauksen yhteydessä tai viimeistään 3 viikkoa ennen lähtöä puhelinpalvelustamme.

Matkustusasiakirjat

Suomen kansalainen tarvitsee Tsekkeihin matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin. Myös lapsella tulee olla oma passi tai henkilökortti. Muiden maiden kansalaisten viisumin tarve tulee tarkistaa Tsekin suurlähetystöstä.

Lentokenttäkuljetus

Matkasi hintaan kuuluu lentokenttäkuljetus. Prahan lentokentältä Karlovy Varyyn on matkaa noin 120 km ja matka kestää vajaa kaksi tuntia.

Terveys ja turvallisuus

Kohteeseen saavuttuasi ja liikkuessasi yleisillä paikoilla, pidä huoli tavaroistasi taskuvarkaiden varalta. Jätä arvokorut kotiin. Rahat ja arvoesineet on turvallisinta säilyttää hotellin tallelokerossa. Pidä mukana vain kulloinkin tarvitsemasi määrä rahaa. Vakuutus ei korvaa käteisen rahan katoamista.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta saat ajankohtaiset tiedot lomakohteesi terveystilanteesta ja rokotussuosituksista www.thl.fi. Matkustusturvallisuuteen liittyvät asiat löytyvät ulkoasiainministeriön julkaisemilta sivuilta. Ulkoministeriö julkaisee matkakohteita koskevia matkustustiedotteita. Noudatamme Ulkoministeriön matkustussuosituksia. www.formin.fi

 

Elämäniloinen Amsterdam tarjoaa myös tyylikkäitä Golf kenttiä!

Camilla, OnGolf