Japanin Kiertomatka

Japani on yksi kiehtovimmista lomakohteista, koska se tarjoaa ainutlaatuisen kulttuurin lisäksi poikkeuksellisen hienoja golfelämyksiä. Maalis-huhtikuun vaihteessa OnGolfin kiertomatkalla pääset 13 vuorokauden ajan tutustumaan Japanin historiaan ja nähtävyyksiin sekä kokemaan maan golfkulttuurin. Keväällä Japani on kauneimmillaan, kirsikkapuut kukkivat ja ilmasto ihanteellinen golfin pelaamiseen.

OnGolfin kiertomatkalla saat erinomaisen kokonaiskuvan Japanista. Parin viikon aikana vierailet neljässä eri kohteessa ja seitsemällä golfkentällä. Pääset nauttimaan luotijunan vauhdista ja näet niin Tokion suurkaupungin kuin Kioton keisarilliset nähtävyydet. Kiertomatka vie sinut myös Isen ja Kawanan kaupunkeihin ja upeille golfkentille.

Jo golfin pelaaminen Japanissa on ”once in a lifetime” -kokemus. Kentät ovat pieniä yksityiskohtiakin myöden tasokkaita ja ensiluokkaisessa kunnossa, golfautot kulkevat paikoitellen kiskoja pitkin ja yhdeksän väylän jälkeen nautitaan kiireetön lounas. Kaikkialla sinut vastaanotetaan japanilaisella ystävyydellä.

Kiertomatkan seitsemän kenttää on valittu niin, että ne takaavat pelinautinnon niin kokeneille golfareille kuin vähemmän lajia harrastaneille. Kentistä Kawanan Fuji on rankattu Japanin parhaiden joukkoon ja se löytyy myös monelta maailman top100-listalta.

Matkan ohjelmassa on sopivasti vapaa-aikaa, joten ehdit golfkierrosten välissä tutustua rauhassa Japanin elämyksiin. Majoituspaikoiksi on valittu tyylikkäitä ja tasokkaita hotelleja, joista on helppo liikkua niin kentille kuin nähtävyyksiin.

Maan ruokakulttuuri on aivan omaa luokkaansa. Yhteisille illallisille on suunniteltu hyvä kattaus Japanin keittiön parhaista herkuista, ja vapaailtoina voi puolestaan herkutella omien makumieltymysten mukaan.

Oletko haaveillut jo pitkään Japanin vierailusta? Nyt on ainutlaatuinen tilaisuus toteuttaa unelmat OnGolfin järjestämän upean kiertomatkan muodossa. Kysy lisää – mukaan mahtuu 20 golfaria!

Lentoaikataulut:
24.3. Helsinki 17:30 Tokio 10:00 (+1)
7.4. Tokio 11:00 Helsinki 15:00
 

OnGolf- Pelimatkat Kevät 2019

Majoitus kiertomatkan hotelleissa,
2 lounasta, 9 illallista ja 8 kierrosta golfia.
24.3.2019 hinta 7890 €/14 vrk

Yhden hengen huone + 2100 €/14 vrk

Tarkemman matkaohjelman löydät täältä.

Peli-isäntänä: Risto Seppälä

 

Tällä matkalla yhdistyvät Japanin eksoottinen kulttuuri, upea historia sekä golfelämykset alueen parhailla kentillä.

Janina, OnGolf