Keväinen Itävalta kutsuu!

Lähde mukaan kiehtovalle ja nousevalle viini- ja golfalueelle – Itävaltaan. Golflomalla pääset kokemaan huippuluokan golfia Itävallan arvostetuimman viinialueen kentillä. Tällä matkalla nähdään kauniita maisemia ja nautitaan Itävallan huikeasta luonnosta. Viikonloppumatkalla pääset pelaamaan jopa neljä kierrosta golfia, sillä sekä meno- että paluupäivänä jää aikaa kierroksen pelaamiseen. 

Golfmatkan kohde Diamond Golf sijaitsee alle tunnin ajomatkan päässä Wienistä ja lentokentästä. Golfkeskuksessa on järjestetty Euroopan Tourin osakilpailu jo vuodesta 2010 alkaen, ja sieltä löytyvät The Diamond -kisakentän lisäksi leppoisampi 18-reiän Country-kenttä. Matkalla pelataan myös huikeista maisemistaan tunnettu Adamsdal. Adamstalin kenttä jää varmasti kaikkien mieleen yhtenä näyttävimmistä kentistä mitä olet pelannut. Lisätietoa pelattavista kentistä löydät sivun vasemmasta laidasta kohdasta kentät

Diamond Country Clubin vuonna 2015 avattu hotelli sijaitsee hotellin yhteydessä. Golfkeskuksesta löytyy myös kaksi eri henkistä ravintolaa. Hotelli ja golfklubi on viehättävä yhdistelmä vanhaa kartanoa ja uudempia hotellirakennuksia. Aamiaiset ja osa illallisista nautitaan "boathouse" -ravintolassa joka tuo mieleen Hamptonin merenrantaravintolat. Kokonaisuus on viehättävä ja tyylillä rakennettu. Matkalla nautitaan myös paikallisista viineistä yhteisellä viininmastelulla. 

Lisätietoja hotellista löydät sivun vasemmasta laidasta kohdasta hotellit.

Lentoaikataulut:
Meno klo 08:30-09:55 AY 1471
Paluu klo 19:25-22:45 AY 1476

Pelimatka Syksy 2020
OnGolf- Pelimatka Itävaltaan 
Diamond Golf resort, 3 green feetä, aamiainen ja 3 illallista.

1.10.2020 Hinta 1075 €/3 vrk 

Yhden hengen huonelisä +120 €

OnGolf-isäntänä: tulossa..
 

Birkut

  • Uusi tuntemattomampi golf ja viinialue
  • Uskomaton vaihteleva luonto
  • Wienin kaupunkikierros
  • Erinomainen hotelli Diamond
  • Erityyppiset kentät
  • Alueen erinomaiset viinit ja viinitilat

Tällä matkalla nähdään kauniita maisemia ja nauttitaan Itävallan huikeasta luonnosta. Erinomainen hotelli Diamond kruunaa loman.

Mari, OnGolf