Syksyinen Itävalta kutsuu!

Lähde mukaan kiehtovalle ja nousevalle viini- ja golfalueelle – Itävaltaan. Golflomalla pääset kokemaan huippuluokan golfia Itävallan arvostetuimman viinialueen kentillä. Tällä matkalla nähdään kauniita maisemia ja nautitaan Itävallan huikeasta luonnosta. Viikon mittainen pelimatka mahdollistaa useamman kentän pelaamisen ja samalla mahdollisuuden nähdä kaiken sen, mitä tämä upea viinialue voi tarjota golfin lisäksi. 
 

Golfmatkan kohde Diamond Golf sijaitsee alle tunnin ajomatkan päässä Wienistä ja lentokentästä. Golfkeskuksessa on järjestetty Euroopan Tourin osakilpailu jo vuodesta 2010 alkaen, ja sieltä löytyvät The Diamond -kisakentän lisäksi leppoisampi 18-reiän Country-kenttä. Matkalla pelataan myös kaksi muuta hyvin erityyppistä kenttää. Pelimatkalla pelataan Diamond Golfin lisäksi Adamsdal sekä kauniissa maalaismaisemissa sijaitseva Ottenstein. Maisemat näillä kentillä ovat huikeat. Erityisesti Adamstalin kenttä jää varmasti kaikkien mieleen yhtenä näyttävimmistä kentistä mitä olet pelannut. Ulkopuolisille kentille on noin tunnin ajomatka mutta matkan maisemat ovat viehättävät ja mieleenpainuvat. Lisätietoa pelattavista kentistä löydät sivun vasemmasta laidasta kohdasta kentät

Itävallan pääkaupunki Wien on noin vain vajaan tunnin ajomatkan päässä hotellista. Vapaapäivänä suuntaamme tähän upeaan kaupunkiin. Matkan hintaan kuuluu Wienin opastettu kaupunkikierros. Tutustumme ensin bussilla kaupungin ympäristöön ja lopuksi kävelemme vanhassa kaupungissa, jossa näemme kaupungin tärkeimmät historialliset nähtävyydet. Kaupunkiin tutustumisen lomassa on nautittava kuitenkin päiväkahvit Café Sacherissa, joka on kaikkien sacherkakun ystävien pyhiinvaelluspaikka.

Diamond Country Clubin vuonna 2015 avattu hotelli sijaitsee hotellin yhteydessä. Golfkeskuksesta löytyy myös kaksi eri henkistä ravintolaa. Hotelli ja golfklubi on viehättävä yhdistelmä vanhaa kartanoa ja uudempia hotellirakennuksia. Aamiaiset ja osa illallisista nautitaan "boathouse" -ravintolassa joka tuo mieleen Hamptonin merenrantaravintolat. Kokonaisuus on viehättävä ja tyylillä rakennettu. Hotellin ravintoloitsija on viiniharrastaja ja hän järjestää mielellään viinimaisteluita ravintolan yhteydessä olevassa viinikellarissa.

Lisätietoja hotellista löydät sivun vasemmasta laidasta kohdasta hotellit.


Golfmatkan muu ohjelma aina hienossa kunnossa olevien kenttien lisäksi on mieleenpainuvaa. Retki Wachaun viinilaaksoon ja maistiaiset viinituvalla muuttaa monen mielipiteen Itävaltalaisista viineistä. Alueen viinejä arvostetaan ympäri maailmaa ja ymmärtämys viininviljelystä pientilallisten näkökulmasta saa varmasti kaikkein sympatiat. Päivän kruunaa vierailu ja illallinen jo 1000-luvulla perustetussa, Danube-joen varrella sijaitsevassa Dürnsteinin historiallisessa pikkukaupungissa. Illallinen nautitaan ravintola Late im Kloster Und sijaitsee vanhassa luostarissa, jonka hulppea miljöö takaa erinomaisen ruokanautinnon.

Lentoaikataulut:
Syksy 2018:

6.10.2018   Meno AY1471 Helsinki 08:30 Wien 09:55
13.10.2018 Paluu AY1472 Wien 11:15 Helsinki 14:40

Pelimatkat Syksy 2018
OnGolf- Pelimatka Itävaltaan 
Diamond Golf resort, 5 green feetä, aamiainen ja 4 illallista.

Wienin opastettu kaupunkikierros
6.10.2018 Hinta 1485 €/ viikko 

Yhden hengen huonelisä +310 €

OnGolf-isäntänä: tulossa...
 

Birkut

  • Uusi tuntemattomampi golf ja viinialue
  • Uskomaton vaihteleva luonto
  • Wienin kaupunkikierros
  • Erinomainen hotelli Diamond
  • Erityyppiset kentät
  • Alueen erinomaiset viinit ja viinitilat

Tällä matkalla nähdään kauniita maisemia ja nauttitaan Itävallan huikeasta luonnosta. Erinomainen hotelli Diamond kruunaa loman.

Mari, OnGolf