Hauskin tapa aloittaa talven golfkausi!

Grand Open on supersuosittu OnGolfin talvikauden avausmatka. Matka noudattelee OnGolfin pelimatkojen perusrunkoa; kisoja ja mukavaa yhdessäoloa mutta tällä erikoismatkalla on ohjelmaan järjestetty paljon muutakin. Grand Open matkalla on myös mukana suurempi ryhmä kuin pelimatkoilla yleensä. Matkakohde valitaan huolella: joka vuosi eri kohteeseen ja niin että golflomailu olisi helppoa ja mukavaa!

Gironan pohjoispuolella sijaitsevassa Torremironassa tutustut Välimeren vehreään luontoon. Sää on golfarille suosiollinen ja luonto kauneimmillaan. Pelipäivän bogeyt unohtuvat viimeistään silloin, kun illallispöydässä pääsee nauttimaan alueen ruoka- ja viinikulttuurin antimista.

Torremirona on yksi Costa Bravan salaisista helmistä. 90-luvulta espanjalaisten suosiossa ollut TorreMirona on tasokas golfresort. Kenttä on helppo kävellä ja tarjoaa pelinautintoja kauniissa maisemissa. Vahvasti muotoillut viheriöt yhdessä paikoin kapeiden, puiden varjostamien väylien kanssa eivät päästä golfaria kuitenkaan liian helpolla. Pelitaidot joutuvat testiin viimeistään viidennellä väylällä, upealla par-kolmosella, joka lyödään saariviheriölle.

Torremironan kentän lisäksi matkan aikana käydään perlaamassa myös Peraladan kenttä. Kierroksen aikana pääset nauttimaan upeista välimerellisistä maisemista, jotka ovat EU:n suojeluohjelmassa. Kenttä on suhteellisen tasainen ja näin myös helppo kävellä. Muutamat lammet, taitavasti sijoitetut bunkkerit ja väylien reunojen puut laittavat kuitenkin pohtimaan mailavalintoja huolellisesti.
 

TorreMironassa on mainiot harjoitusalueet ja ykköstiille on matkaa hotellista vain lyhyen lähestymislyönnin verran. Alueella on neljän tähden golfhotellin lisäksi monipuolinen tarjonta harrastusmahdollisuuksia ja hotellista löytyy oma kylpyläalue uima-altaineen. Hienon golfpainotteisen viikko-ohjelman lisäksi pääset matkalla tutustumaan Costa Bravan upeaan kulttuuriin kun teemme vierailun Figueresin kaupunkiin. Matkan hintaan sisältyy vierailu Salvador Dalin museossa sekä Tapas-illallinen paikallisessa ravintolassa.

Alustavat lentoaikataulut:
Meno AY1653 Helsinki 17:25 Barcelona 20:25
Paluu AY1654 Barcelona 11:10 Helsinki 16:05

Torremirona Relais Hotel Golf & Spa, 6 green feetä, 7 illallista ja Figueresin retki
26.10. hinta 1450 €/viikko
Yhden hengen huonelisä +280 €

Matkanvetäjinä toimivat Mikko Koivisto, Tuomas Kiiskinen ja Markku Nord