Meloneras - kentät

Anfi Tauro Golf

Reikiä: 18 Par: 72
Tasoitusvaatimus (HCP): miehet 34 / naiset 36
Driving range: on Puttigreeni: on Chippigreeni: on
18-reikäinen championship golfkenttä Anfi Tauro Golf avattiin vuonna 2006. Golfkenttä suunnittelijat Von Hagge, Smelek ja Baril ovat suunnitelleet Arizona-tyylisen kentän dramaattisiin Tauron maisemiin. Visuaalisen elämyksen lisäksi kenttä tarjoaa kaiken tasoisille pelaajille haasteita ja onnistumisia. Kentän rikas kasvillisuus, järvet, vesiputoukset ja jyrkät kallionseinämät tekevät kentästä ainutlaatuisen ja mieleenpainuvan. Kentän takaysi on melko raskas käveltävä. Suosittelemme auton käyttöä.
 
Green fee: 110 € euroa
Kärry: 10 € € Auto: 40 € €
Hinnat sitoumuksetta.
Kentän omat nettisivut: www.anfi.com

Maspalomas Golf

Reikiä: 18 Par: 73
Tasoitusvaatimus (HCP): miehet 36 / naiset 36
Driving range: on Puttigreeni: on Chippigreeni: on

Maspalomasin kenttä on yksi saaren vanhimmista. Kenttä on pitkä ja tasiainen ja yleensä hyvässä kunnossa. Kenttä on luonnonpuiston ympäröimä ja kentältä on kauniit maisemat Maspalomasin dyyneille.
Kentän väylät ovat suhteellisen kapeita ja meren läheisyys ja tuuli tuo oman haasteensa peliin. Pallot ei kuitenkaan helposti katoa ja pelistä tulee nutittavaa tällä perinteikkäällä kentällä.
 

 

Green fee: 118 euroa
Kärry: 6 € Auto: 32 €
Hinnat sitoumuksetta.
Kentän omat nettisivut: www.maspalomasgolf.net

Meloneras Golf

Reikiä: 18 Par: 71
Tasoitusvaatimus (HCP): miehet 36 / naiset 36
Driving range: on Puttigreeni: on Chippigreeni: on

Lopesan Meloneras golfkenttä sijaitsee upealla paikalla meren ja toisaalla vuoriston maisemissa. Kentältä avautuu upeat maisemat Placito Blancon jahisatamaan ja Maspalomasin dyyneille. Kentän suunnitelussa on otettu kauniisti huomioon alkuperäinen maasto. Tulivuoriperäinen maa ja palmuistutukset koristavat kentän reunuksia. Kenttä soveltuu kaiken tasoisille pelaajille vaikkakin se on suunniteltu täyttämään myös kansainvälisten championship-kilpailujen vaatimukset.

Green fee: 124 euroa
Kärry: 7 € Auto: 20 €
Hinnat sitoumuksetta.
Kentän omat nettisivut: www.meloners-golf.com

Gran Canaria on vuosien varrella muuttunut valtavasti. Melonerasin rantabulevardi ja alueen tyylikkyys yllätää matkailijat positiivisesti!

Mari Jokinen, OnGolf