Kanarian tasokkainta golfia!

Suomalaisten lomaklassikko Gran Canaria on erinomainen golfkohde. Gran Canarian eteläosaa pidetään saarien varmimpana auringoltaan. Maspalomasin vieressä sijaitsevalla tyylikkäällä Melonerasin loma-alueella voit keskittyä golfiin kaukana Playa del Inglesín kiireistä.

Gran Canaria on Kanariansaarten kolmanneksi suurin saari ja sitä pidetään myös säältään varmimpana. Talvella yölämpötilat laskevat harvoin alle 15 asteen ja päivisin auringossa lämpötila voi nousta jopa 25 asteeseen. Golfkohteemme Meloneras sijaitsee saaren eteläosassa, jonne on noin 45 minuutin bussimatka Las Palmasista ja puolen tunnin matka lentokentältä.

Melonerasin alueella on kasino ja alueella on korkeatasoisia ostoskeskuksia. Iltaa voit viettää Melonerasin kauniin rantabulevardin baareissa ja tunnelmallisissa pikkuravintoloissa. Voit myös lähteä iltakävelylle Maspalomasin kuuluisalle hiekkarannalle ja katsastaa Maspalomasin mamerkin Faro de Maspalomas -majakan. Saharan autioman dyynejä muistuttava hiekkaranta jatkuu aina Playa de Inglesiin asti ja matkan varrella on lukuisia pieniä kioskeja, joista saa ostaa virvoikkeita ja naposteltavaa. Vapaapäivänä voit hypätä bussiin ja vierailla saaren pääkaupungissa Las Palmasissa. 
 

Aivan hotellisi läheisyydessä sijaitsee saaren parhaisiin lukeutuva kenttä Meloneras Golf, jonka väyliltä avautuvat upeat merelliset maisemat. Pelimatkalla pelataan myös dyynien ja palmujen reunustama Maspalomas Golf, joka henkii perinteistä kanarialaista tunnelmaa. Peliohjelmassa on myös saaren tasokkain kenttä Anfi Tauro. Lisätietoa pelattavista kentistä löydät sivun vasemmasta laidasta kohdasta kentät. Lomaviikon alustavan peliohjelman löydät sivun vasemmasta laidasta kohdasta viikko-ohjelmat.

Marraskuun ja helmi-maaliskuun pelimatkoilla asutaan aivan rannan tuntumassa sijaitsevassa Lopesan Costa Melonerasissa. Lisätietoja hotellista löydät sivun vasemmasta laidasta kohdasta hotellit.

Tammikuun pelimatkalla majoitus on järjestetty afrikkalaishenkisessä viiden tähden Lopesan Baobab-hotellissa. 

Lentoaikataulut:

Meno: D8502  Helsinki 10:40 Las Palmas 15:05               
Paluu: D8503  Las Palmas 15:55 Helsinki 00:00 

Meloneras OnGolf-pelimatkat 2019
 
Hotelli Costa Meloneras, puolihoito ja 5 green feetä/viikko.

20.11. ja 27.11.2019  hinta 1790 €/1vk ja 3150 €/ 2vk 
Yhden hengen huonelisä: +290 €/viikko

OnGolf- isäntänä: Anssi Rauhala

 

Meloneras OnGolf-pelimatkat 2020

Hotelli Lopesan Baobab, puolihoito ja 5 green feetä/viikko.
8.1. ja 15.1.2020
 hinta 1790 €/1vk ja 3150 €/ 2vk 
Yhden hengen huonelisä: +240 €/viikko

OnGolf- isäntänä: tulossa..
 

Hotelli Costa Meloneras, puolihoito ja 5 green feetä/viikko.
26.2. ja 4.3.2020  hinta 1790 €/1vk ja 3150 €/ 2vk 
Yhden hengen huonelisä: +290 €/viikko

OnGolf- isäntänä: tulossa..

Birkut

  • Gran Canarian ilmasto on ympäri vuoden ihanteellinen golfaamiseen.
  • Monipuolista iltaohjelmaa.
  • Tasokas lomakohde.
  • Valittavana Melonerasin parhaat hotellit
  • Pelimatkoilla pelataan saaren kolme parasta kenttää

Gran Canaria on vuosien varrella muuttunut valtavasti. Melonerasin rantabulevardi ja alueen tyylikkyys yllätää matkailijat positiivisesti!

Mari Jokinen, OnGolf