Kiertomatka täynnä unohtumattomia elämyksiä!

Etelä-Afrikka on yhdistelmä eri kansoja ja kulttuureja, kaunista luontoa ja kiinnostavia nähtävyyksiä. Upean golfin lisäksi maa houkuttelee matkailijoita hienoilla makuelämyksillä ja tunnelmallisilla viinitiloilla. OnGolf järjestää tammikuussa 2020 kahden viikon kiertomatkan, jossa tutustutaan Garden Routen rannikkoon, Stellenbochin viinialueeseen ja Kapkaupunkiin.

Golfarille pelaaminen Etelä-Afrikan mahtavan luonnon ja meren ympäröimillä maailmanluokan kentillä toteuttaa kaikki unelmat. Matkan aikana asutaan neljässä tyylikkäässä golfhotellissa ja vietetään seitsemän päivää golfkentillä. Kiertomatka sisältää paljon muutakin ohjelmaa että matkastasi tulee monipuolinen ja unohtumaton. Kiertomatka keskittyy etelärannikon Garden Routeen, joka on yksi maailman kauneimmista rantareiteistä ja legendaarinen golfkeskittymä. Matkan aikana on myös muutama vapaapäivä, jolloin voit rentoutua ja nauttia tasokkaista hotelleista. Huomioithan kuitenkin, että kiertomatkalla ohjelma on suhteellisen tiivis.

Ensimmäisessä kohteessa, Garden Routen sydämessä Knysnassa lomaillaan viisi vuorokautta. Suositussa rannikkokaupungissa sijaitsevan hotellin edessä avautuu upea laguuni. Läheisissä Golf Pezulassa ja Golf Simolassa päästään heti nauttimaan laadukkaasta golfissa postikorttimaisemissa. Hotellimme sijaitsee vilkkaalla Knysna Quay alueella joka on kaupungin sydän. Alueella on ravintoloita ja kauppoja jossa vietämme golfpäivän jälkeen iltaa nautiskellen Etelä Afrikan erinomaisesta ja edullisesta ruokatarjonnasta.

Pelattavat kentät Pezula ja Simola ovat molemmat upeita kokonaisuuksia. Pezulan kenttä sijaitsee laajalla maa-alueella ja se tarjoaa huikeita maisemia, niin Knysnan laguunille kuin Intian Valtamerelle. Kentällä on paljon erityyppisiä ja ikimuistoisia väyliä. Simola on puolestaan rakennettu mäkiseen maastoon ja suunnittelusta on vastannut Jack Nicklaus. Simola on eittämättä yksi Etelä-Afrikan parhaista kentistä. Täällä bongaat myös ensimmäiset Etelä Afrikkaiset villieläimet, simpanssit.

Knysnasta siirrytään noin tunnin ajomatkan päähän Oubaain alueelle, jossa majoitumme tasokkaaseen Golf Resort Oubaai hotelliin. Hotelli sijaitsee Oubaain golfkentän yhteydessä. Saapumispäivänä pelaamme tämän viehättävän kentän. Seuraava lomapäivänä lähdetään safariajelulle Botlierskopin luonnonpuistoon. Siellä voi nähdä Afrikan ”viidestä suuresta” villieläimestä peräti neljä, sillä luonnonpuisto on koti norsulle, leijonalle, sarvikuonolle ja puhvelille. ”Viidestä suuresta” vain leopardi jää näkemättä. Seuraavana päivänä bongataan upea Pinnacle Point golf joka on yksi alueen mestariteoksista. Dramaattisissa maisemissa sijaitsevalta kentältä on henkeäsalpaavat maisemat Intian valtamerelle.


 

Kolmen päivän jälkeen matka jatkuu kohti Stellenboschin viinialuetta. Stellenboch on Afrikan tunnetuin viinialue ja täältä löytyy mm. golf-legenda Ernie Elsin oma viinitila. Päivän retkellä tutustumme alueen viinitiloihin ja pääsemme maistelemaan alueen korkeatasoisia viinejä. Viinialueen kentistä pelaamme Pearl Valleyn ja De Zalzen kauniit kentät. Viinialueella asumme aivan Stellenbochin kaupungin sydämessä sijaitsevassa viehättävässä Oude Werf Hotellissa.

Kiertomatka huipentuu Kapkaupunkiin, jossa hotellimme sijaitsee Pöytävuoren maisemissa Waterfrontin alueella. Golfin lisäksi tutustutaan retkeillen Hyväntoivonniemeen, joka sijaitsee 50 kilometriä Kapkaupungista etelään. Retkellä matkataan huikeisiin maisemiin Afrikan lounaisimpaan kärkeen, missä Intian valtameri ja Atlantti kohtaavat. Iltaisin kävelemme Waterfrontin kauniille laiturialueelle, jossa nautimme Etelä Afrikan edullisesta ruokatarjonnasta. Täällä voit myös tehdä tuliaisostokset, sillä alueella on paljon boutique liikkeitä ja suuri ostoskeskus. Viimeisenä päivänä pelaamme vielä kierroksen Kapkaupungista käsin ja suuntaamme Royal Capen kauniille puistokentälle. Päättäjäisillallinen nautitaan afrikkalaisissa tunnelmissa teemaillallisen merkeissä.

OnGolf-pelimatkat talvi 2020
16.1.-1.2.2020 / 2 viikkoa

Lentoaikataulut Qatar Airways

16.1 Helsinki-Doha klo 1625-2335 QR 302
17.1 Doha-Johannesburg klo 0205-1000 QR 1363

17.1. Johannesburg-George klo 14:35-16:30

31.1 Johannesburg-Doha klo 1235-2350 QR 1370
1.2 Doha-Helsinki klo 0130-0655 QR 303

Etelä Afrikka Garden Route kiertomatkan hinta: 4995 €/henkilö

 • 5 yötä Knysna, 3 yötä Oubaai, 3 Stellenboch ja 3 yötä Kapkaupunki
 • Aamiaiset, 3 illallista ja 3 lounasta
 • 8 green feetä (2 x Simola, Pezula, Oubaai, Pinnacle Point, Pearl Valley, De Zalze, Royal Cape)
 • 1/2 päivän retki Botlierskopin kansallispuistoon ja safariajelu
 • Retki viinialueelle
 • Retki Hyväntoivonniemelle
   

OnGolf-isäntänä: Anssi Rauhala

 

Birkut

 • Monipuolinen kiertomatka läpi Garden Routen
 • Upeat maisemat
 • Monipuoliset reket
 • Tasokasta golfia
 • Mukava hintataso

Tällä kiertomatkalla pääset pelaamaan Etelä Afrikan Garden Routin parhaat kentät ja samalla tutustut tähän yhteen maailman kauneimmista rantaviivoista.

Mari, OnGolf