Fairplay Golf - matkainfo

Lähtöselvitys Finnairin lennolle

Lähtöselvitys Finnairin lennolle tehdään nykyisin internetissä, matkapuhelimella tai lähtöselvitysautomaatilla lentokentällä. Voit tehdä lähtöselvityksen verkossa 36 tuntia ennen lentoa.  Lähtöselvityksen yhteydessä pääset halutessasi valitsemaan istumapaikan koneessa ja lisäämään Finnair Plus korttisi numeron varaukselle. Lähtöselvitystä varten tarvitset varaustunnuksen, jonka tulemme lähettämään sinulle noin viikko ennen lähtöä sähköpostiisi. Paluulennon lähtöselvitys tapahtuu kohdemaan lentokentällä lähtöselvitystiskeillä. Paluulentoa ei voi lähtöselvittää netissä.

Matkavakuutus

Varmistathan että sinulla on voimassa oleva matkavakuutus. Matkavakuutuksella turvaat sen että saat parhaan mahdollisen hoidon sairastuessasi ja turvaat matkatavarasi varkauden, rikkoutumisen tai katoamisen varalta. 
Riittävä matkavakuutus sisältää myös peruutusturvan mikäli joudut peruuttamaan matkan ennen matkalle lähtöä.

Matkavaluutta

Espanjan valuutta on Euro. Yleisimmät luottokortit käyvät maksuvälineenä hotellissa ja liikkeissä. Rahaa voi nostaa pankeista ja automaateista.

Matkatavarat ja golfbägin kuljetus lennolla

Finnairin lennoilla matkustajalla saa olla maksutta yksi ruumassa kuljetettava matkalaukku. Yksi matkalaukku saa painaa enintään 23 kg. Matkalaukun sijasta saa mukana olla yksi erikois- tai urheiluvaruste, jonka enimmäispaino on 23 kg. Matkustamoon saa ottaa yhden käsimatkatavaran, jonka maksimikoko on 56 x 45 x 25 cm ja enimmäispaino 8 kg. Jos otat mukaan sekä matkalaukun että golfbägin voit ostaa etukäteen kauttamme kuljetuksen toiselle laukulle. Toisen laukun ruumaan voi varata OnGolfin kautta viimeistään 3 viikkoa ennen lähtöä. Lähetämme sinulle uuden matkavahvistuksen, jonka liitteenä saat myös maksutiedot. 

Ylimääräisen matkatavaran hinta on 50 € meno-paluu.

Lisämatkatavaran voi maksaa myös lentokentälle. Lentokentällä maksettu matkatavara on kalliimpi kuin etukäteen ostettu. Halutessasi voit myös käyttää Finnair Plus pisteitäsi lisämatkatavaran ostamiseen. Olethan tällöin yhteydessä suoraan Finnair Plussaan.

Lisätietoja matkatavaroista Finnairin sivuilta

Matkatavarat jätetään Baggage drop pisteeseen lentokentällä. 

Laukut voi viedä Finnairin seuraavan päivän lennoille Helsinki-Vantaalle myös edellisenä iltana klo 18–21.30. Tällöin yksi matkalle lähtevistä perheenjäsenistä voi luovuttaa koko seurueen matkatavarat, mikäli hänellä on mukanaan kaikkien seurueessa matkustavien lentoliput ja matkustusasiakirjat. Lähtöselvitys tulee kuitenkin tehdä ennakkoon joko internetissä tai automaatilla. 

Lentojen lisäpalvelut ja ateriat lennolla

Lentoyhtiö Finnair tarjoaa erilaisia lisäpalveluita lennolle. OnGolf matkoilla Finnairin lisämaksullisia palveluita ei voi varata Finnairin nettipalvelun kautta. Varaukset tehdään puhelimitse Customer Care Center: Puh. +358 981 80 800 (€3.15 vastattu puhelu + paikallisverkkomaksu)

Lennolle on mahdollista ostaa seuraavat lisäpalvelut ja ne tulee varata Finnairista viimeistään:

·       ateriat 24 h ennen lennon lähtöaikaa

·       istuinpaikat 37 h ennen lennon lähtöaikaa

·       matkatavarat lähtöön saakka
 

HUOM! Lennoilla ei enää tarjoilla ateriaa vaan voit halutessasi varata maksullisen lämpimän aterian tai ostaa mieleisen snack-aterian koneessa. 

Lisätietoa tilattavista lentoaterioista Finnairin sivuilta.

Matkustusasiakirjat

Suomen kansalainen tarvitsee Espanjaan matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin. Myös lapsella tulee olla oma passi tai henkilökortti. Muiden maiden kansalaisten viisumin tarve tulee tarkistaa Espanjan suurlähetystöstä.

Lentokenttäkuljetus

Matkasi hintaan kuuluu lentokenttäkuljetus. Malagan lentokentältä Fairplay hotelliin on matkaa noin 2 tuntia.

Terveys ja turvallisuus

Kohteeseen saavuttuasi ja liikkuessasi yleisillä paikoilla, pidä huoli tavaroistasi taskuvarkaiden varalta. Jätä arvokorut kotiin. Rahat ja arvoesineet on turvallisinta säilyttää hotellin tallelokerossa. Pidä mukana vain kulloinkin tarvitsemasi määrä rahaa. Vakuutus ei korvaa käteisen rahan katoamista.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta saat ajankohtaiset tiedot lomakohteesi terveystilanteesta ja rokotussuosituksista www.thl.fi. Matkustusturvallisuuteen liittyvät asiat löytyvät ulkoasiainministeriön julkaisemilta sivuilta. Ulkoministeriö julkaisee matkakohteita koskevia matkustustiedotteita. Noudatamme Ulkoministeriön matkustussuosituksia. www.formin.fi

Kauniissa maisemissa sijaitsee rauhallinen Faiplay Golf & Spa Resort, jonka myyntivaltteja ovat tasokas hotelli, hyväkuntoiset kentät ja Resortin helppous. Kaikki on lähellä kävelymatkan päässä.

Mari, OnGolf