Fairplay Golf - kentät

Fairplay Golf: Hotellin edessä avautuva kauniiseen maastoon rakennettu golfkenttä, muotoilee kauniisti maamuotoja ja luontoa. Väyliä reunustaa mänty- ja korkkipuut ja usealta väylältä avautuu kauniit maisemat läheiseen Arcornocalesin luonnonpuistoon. Kenttä on helposti käveltävissä ja erittäin mukava lomagolffiin. Kierroksen jälkeen viihtyisällä klubilla tarjoilla erinomaista ruokaa.

Montenmedio Golf: Noin 20 minuutin ajomatkan päässä oleva Montenmedion golfkeskus huokuu vanhan ajan henkeä. Hulppea klubirakennus hallitsee aluetta ja sen yhteydessä olevat ravintola, uima-allas ja puttigreeni toivottaa pelaajat tervetulleiksi pelaamaan. Kenttä on klassinen puistokenttä, jossa luonto ja maasto luo puitteet mielenkiintoiselle pelille. Kentän väyliltä on upeat maisemat Vajerin, Benalupiin ja aina Afrikan rannikolle saakka. Kenttä on kauniissa maastossa ja helposti käveltävissä. 

 

 

Kauniissa maisemissa sijaitsee rauhallinen Faiplay Golf & Spa Resort, jonka myyntivaltteja ovat tasokas hotelli, hyväkuntoiset kentät ja Resortin helppous. Kaikki on lähellä kävelymatkan päässä.

Mari, OnGolf