Fairplay Golf & Spa Resort

*****

Lisätietoja: Fairplay Golf & Spa Resort sijaitsee kahden tunnin ajomatkan päässä Malagan lentokentältä. Pieni ja viehättävä Benalipin kylä on kilometrin päässä hotellista. Laajahkolle alueelle levittäytynyt hotelli kostuu useasta rakennuksesta ja sen huoneet on sisustettu andalucialaiseen, aasialaiseen tai afrikkalaiseen teemaan. Kylämäiseen malliin rakennetut Fairplay resortin huoneet sijaitsevat vastaanoton ympärillä. Tunnelma on rauhallinen ja maisemat hotellin edessä ovat lumoavat. Edessä avautuu yhdet Espanjan suurimmista riisiviljelmistä. Yleiset tilat ovat harmoniset ja tyylikkäät. Hotellin kauniista SPA:ssa avautuu suuret ikkunat suistoalueelle. SPA on kokemisen arvoinen, sillä se on saanut myös kansainvälistä tunnustusta. Matkasi hintaan kuuluu yksi ilmainen SPA käynti. 

Perushintaan sisältyy: Majoitus kahden hengen huoneessa, jossa on suihku, kylpy, wc. Hotellihuoneisin kuljetaan aina ulkokautta.

Lisämaksusta: 1) Huone yhdelle 2) DeLuxe huone, jossa parveke tai terassi.

Paikallinen luokitus*****
Rakennettu2006
Kerroksia3
Huoneita134
Keskustaan1 km, Benalup
Lentokentälle174
Ravintola3
Baari2
Talletuson, ei vakuutettu
Wi-Fi huoneissaon, maksuton
Wi-Fi yleisissä tiloissaon, ilmainen
Lämmityson
Ilmastointion
Yhteystiedot
Calle la Torre, 80, 11190 Benalup-Casas Viejas, Cádiz
p. +34 956 42 48 24
Hotellin omat nettisivut

Kauniissa maisemissa sijaitsee rauhallinen Faiplay Golf & Spa Resort, jonka myyntivaltteja ovat tasokas hotelli, hyväkuntoiset kentät ja Resortin helppous. Kaikki on lähellä kävelymatkan päässä.

Mari, OnGolf