Andalucia, Fairplay Golf

Andalusian uutuuskohde Fairplay ihastuttaa aitoudellaan!

Aurinkoinen Andalusia on ykkösosoite onnistuneelle golflomalle. OnGolfin pelimatkojen uutuuskohde Fairplay Golf & Spa Resort täydentää hienosti Espanjan etelärannikon tarjontaa upealla, juuri modernisoidulla kentällä ja viiden tähden hotellilla.

Kauniin luonnon ympäröimä golfkeskus sijaitsee Gibraltarin salmen läheisyydessä ja aidon andalusialaisen tunnelman luovat resortin valkoiset rakennukset, jotka kunnioittavat alueen perintöä. Bussimatka Malagan kentältä kestää kaksi tuntia. Faiplay golfissa kaikki on kuitenkin lähellä. Klubi ja hotellin palvelut sijaitsevat muutaman askeleen päässä huoneestasi. Kylämäiseen malliin rakennennetut Fairplay resortin huoneet sijaitsevat laajalla alueella vastaanoton ympärillä. Tunnelma on rauhallinen ja maisemat hotellin edessä ovat lumoavat. Edessä avautuu yhdet Espanjan suurimmista riisiviljelmistä. Huoneiden teemat vaihtelevat rakennuksesta riippuen ja ne on kauniisti sisustettu. Yleiset tilat ovat harmooniset ja tyylikkäät.


Hotellin kauniissa spassa avautuu suuret ikkunat suistoalueelle. Spa on kokemisen arvoinen, sillä se on saanut myös kansainvälistä tunnustusta. Matkasi hintaan kuuluu yksi SPA käynti. 

“Fairplay Resortin kenttää pidetään yhtenä alueen kauniimpana ja väyliltä avautuvat komeat maisemat. Vaikka oliivilehdossa kulkevan par 73-kentän väyliä varjostavat tammet ja mäntypuut, on tilaa avauksille hyvin. “

Viehättävällä klubilla viihtyy mainiosti ja hyvätasoiset harjoittelumahdollisuudet kutsuvat jälkipelienkin jälkeen hiomaan lyöntejä. Vapaapäivänä kannttaa tutustua läheiseen Benalupin vanhaankaupunkiin, josta löytyy paikallisia ravintoloita ja putiikkeja.

OnGolfin peliviikon ohjelmaan kuuluu neljä kierrosta Fairplayn omalla kentällä ja yksi läheisellä Montenmedion kentällä. Välipäivänä on aikaa rentoutua resortin palkitussa kylpylässä. Andalusian ruoka- ja juomakulttuuri hakee vertaistaan. Pelimatkan puolihoitoon kuuluu aamiaisen lisäksi illalliset, joiden aikana pääsee nauttimaan resortin eri ravintoloiden herkkuja.


 

Lentoaikataulut:
Meno klo 14.30-18.30 D85121
Paluu klo 13.25-19.10 D85124

OnGolf Pelimatkat 2020:

Fairplay Golf & Spa Resort, puolihoito ja 5 green feetä/viikko
30.10. ja 6.11.2020
hinta 1270 €/1vk ja 2220 €/2vk
Yhenden hengen huonelisä: +155 €/vk

OnGolf-vetäjänä: tulossa..

Kauniissa maisemissa sijaitsee rauhallinen Faiplay Golf & Spa Resort, jonka myyntivaltteja ovat tasokas hotelli, hyväkuntoiset kentät ja Resortin helppous. Kaikki on lähellä kävelymatkan päässä.

Mari, OnGolf