Vietä kuukausi Costa Del Solilla

Marraskuun Long Stay Pelimatka suuntautuu Espanjan Andaluciaan Esteponan maisemiin. Long Stay matkalla asutaan Ona Valle Romano Golf Resortissa vain noin 10 minuutin ajomatkan päässä Esteponan kauniista kaupungista. Monelle suomalaiselle tuttu Costa Del Sol tarjoaa monipuolisen kattauksen erinomaista golfia, historiallisia kaupunkeja, ostoksia ja Andalucian keittiön herkullisia antimia.

Long Stay matkan huoneistot sijaitsevat Valle Romanon golfkentän vieressä. Tyylikkäissä huoneistoissa on kaikki mitä tarvitset Long Stay lomalla. Hyvin varusteltu keittiö ja kaksi makuuhuonetta, kaksi wc/suihkua ja tilava parveke aurinkotuoleineen. Keittiövarustukseen kuuluu liesi, uuni, mikroaaltouuni, leivänpaahdin ja kahvinkeitin. Huoneistossa on myös pyykinpesukone. Voit valita huoneiston joko aamuaurinkoon kauniilla maisemilla tai iltapäiväauringon puolelle josta maisemat ovat rauhalliselle kadulle. 

Long Stay matkalaisten kotikenttä on Valle Romano. Hotellin ympärille rakennettu kenttä on kumpuilevaan maastoon rakennettu ja kentän klubirakennuksessa nautitaan kerran viikossa yhdessä teemallinen illallinen. Valle Romano golfin lisäksi pelataan kahdella muulla alueen kentillä. Noin 20 minuutin ajomatkan päässä hotellistasi sijaitseva La Canada pelataan neljä kertaa ja tämän lisäksi tasokas Los Naranjos on ohjelmassa neljä kertaa. Esteponan alue tunnetaan myös nimellä Costa del Golf, joten matkan aikana voit bongata kymmeniä kenttiä vain lyhyen ajomatkan päässä hotellistasi. 

Long Stay lomasi kohteen mainio sijainti mahdollistaa myös tutustumisen Costa del Solin rannikon muihin nähtävyyksiin ja kaupunkeihin. Andalucian rannikko pitää sisällään lukuisia viehättäviä kaupunkeja ja retkikohteita. Historiallinen Ronda, tasokas Marbella, alkuperäinen Malaga tai vaikkapa suomalaisille tuttu Fuengirola, ovat vain tunnin-parin ajomatkan päässä Esteponasta. Asuminen Espanjassa on edullista ja ruokakorin hinta jaksaa ihmetyttää kerta toisensa jälkeen.

Vuokra-autot:
Suosittelemme vuokra-auton varaamista etukäteen. Kauttamme voi varata seuraavat autot:
Luokka A 500 €/27 vrk ( Fiat 500 tai vastaava)
Luokka C 575 €/27 vrk ( Fiat 500 L Tipo tai vastaava)
Hinnat sisältävät autojen täysvakuutuksen. Autot toimitetaan ja noudetaan hotellista.

Alustavat lentoaikataulut:
2.11. Helsinki-Malaga kello 6:00-9:40
30.11. Malaga-helsinki kello 10:30-16:00

Talven 2019 OnGolf Long Stay - matka:
Huoneistohotelli Ona valle Romano, 4 illallista ja 16 kierrosta golfia (8 x Valle Romano, 4 x La Canada ja 4 x Los Naranjos)
Hinta: 2195 €/28 vrk

Lisämaksusta: 
Huoneisto yhdelle 470 €
Huoneisto ylemmässä kerroksessa (toinen kerros) 120 €/28 vrk/hlö
Golfbagin kuljetus lennolla 40 € (meno-paluu)

Matkaisäntä: Kyösti Puustinen

 

 

 

Ei ihme että moni suomalainen viettää talvet Costa Del Solilla. Täältä löytyy kaikki mitä tarvitset pitkäaikaiseen lomailuun. Rannikko tarjoaa golfin lisäksi paljon nähtävää ja koettavaa.

Mari, OnGolf