Emporda – Golfia, kulttuuria ja gastronomiaa

Golfloma Barcelonan pohjoispuolella sijaitsevalla Costa Bravan rannikkoalueella tarjoaa upeiden golfkohteiden lisäksi monipuolisia lomaelämyksiä. Empordan kaksi hienoa kenttää ja moderni hotelli muodostavat yhden alueen hienoimmista golfkeskuksista.

Golflomalla Emporda hemmottelee golfareita kahdella huippuluokan 18-reikäisellä kentällä. The Links ja The Forest Course ovat Robert Von Haggen työnäytteitä, ja niissä yhdistyvät onnistunut suunnittelutyö ja luonnonkaunis välimerellinen kenttämiljöö. The Links on nimensä mukaisesti saanut vaikutteita skottikentiltä, ja The Forest on puolestaan sijoitettu metsämaastoon. Kokenut pelaaja joutuu Empordassa kunnon testiin, mutta samaan aikaan kentät tarjoavat pelielämyksiä kaiken tasoisille, kunhan valitsee omaan peliin sopivat tiipaikat.

Pelimatkalla keskuksen hotelli DoubleTree by Hilton Hotel & Spa Emporda palvelee erinomaisesti golfareita. Kentät ja harjoitusalueet ovat kävelymatkan päässä. Tyylillä sisutetuista hotellihuoneista aukeaa näkymät joko vuorille tai kentälle. Välimeren rantaan pääsee hetkessä ja lähikylissä pääsee aistimaan paikallista tunnelmaa helposti. Hotellin kuntokeskus, uima-altaat ja kylpylä kutsuvat rentoutumaan ja pitävät aktiivisen lomailijan liikkeellä kierroksen jälkeenkin.

Costa Brava on Salvador Dalin synnyinseutua ja Gironan kaupungin kulttuurikohteet ja taidemuseot ovat alle tunnin automatkan päässä. Alue on tunnettu erityisesti myös herkkusuiden suosikkikohteena. Mistään muualta ei löydy niin paljon korkeatasoisia Michelin-ravintoloita niin pieneltä alueelta. OnGolf järjestää peliviikon aikana halukkaille muutaman vapaaehtoisen illallisretken lähialueen huippuravintoloihin.

Lentoaikataulut:
Meno D85621  Helsinki 13:40 Barcelona 16:35
Paluu D85620  Barcelona 08:10 Helsinki 13:10

OnGolf-pelimatkat keväällä 2017:

DoubleTree by Hilton Hotel & Spa Emporda
5 kokopäivä green feetä, aamiainen ja 5 illallista

Lähtö 6.4.2017 hinta 1390 €/1 vk
Yhden hengen huonelisä + 210 €/vikko

OnGolf-isäntänä: Leif Beilinson

Emporda tarjoaa vehreitä maisemia, aitoa espanjalaista tunnelmaa ja katalonian keittiön herkkuja.

Tuomas, OnGolf