Costa de la Luz - Valon rannikko

Costa de la Luzilla golfaria odottavat aurinko, rento lomailu sekä miellyttävät ja laadukkaat golfkentät. Viikon tai kymmenen päivän OnGolf pelimatka Andalucian Atlantin puoleiselle rannikolle on todellinen unelmien golfloma!

OnGolfin pelimatkan uutuuskohde Costa de la Luzissa, Novo Sancti Petri on Espanjan suurimpia klubeja ja arvostetuimpia golfalueita. Golfloman aikana pääset nauttimaan kolmesta huippuluokan puistokentästä, jotka takaavat haastavat mutta samaan aikaan miellyttävät kierrokset.

Novo Sancti Petrin kentistä Sea & Pines ja Center ovat golflegenda Seve Ballesterosin suunnittelemia ja sijaitsevat vain lyhyen kävelymatkan päässä hotellilta. Sancti Petri Hillsin klubitalo on puolestaan muutaman kilometrin päässä, ja sinne pääsee helposti hotellin shuttle-bussilla. Huhtikuun kymmenen päivän pelimatkalla pelataan lisäksi reilun kymmenen minuutin päässä sijaitseva Campano-kenttä, joka on laajennettu 18-reikäiseksi Robert Trent Jonesin alkuperäisestä suunnitelmasta vuonna 2007.  Lisätietoa kentistä löydät sivun vasemmasta laidasta kohdasta kentät. Novo Sancti Petrin golfklubilla toimii Jack Nicklausin golfakatemia, joka on samalla takuu hyvälaatuisista harjoitusolosuhteista.

OnGolf pelimatkalla majoitutaan tyylikkäässä neljän tähden Iberostar Royal Andalus –hotellissa. Tasokas hotelli sijaitsee aivan luonnonkauniin La Barossan hiekkarannan läheisyydessä. Rauhallinen hotellin ympäristö on aktiivilomailijan paratiisi. Puhdasvetisen rannan ja golfin lisäksi tenniskentät, kuntosali ja mahdollisuus vaikkapa ratsastaa pitävät lomailijan liikkeellä. Illalla golfaria hemmottelevat hotellin kylpylä ja kolme erilaista ravintolaa.

Andalucian Atlantin puoleinen rannikko, Costa de la Luz on aina ollut espanjalaisten suosiossa lomakohteena. Nyt sen suosio kasvaa koko ajan erityisesti golfareiden keskuudessa. Läheisistä Cadizin ja Jerezin kaupungeissa on kiva vierailla ostoksilla, ja rikkaasta historiasta tunnettu ”Valon rannikko” on myös Sherryn koti. Vaikka Malagan lentokentältä matkaa Novo Sancti Petriin kertyy lähes kolme tuntia, palkitaan se takuuvarmasti kohteessa.

Lentoaikataulut:

Lokakuu

D8 514 Helsinki 06:10 Malaga 09:55
D8 515 Malaga 11:35 Helsinki 17:20

OnGolf-Pelimatkat syksyllä 2018

Iberostar Royal Andalus, 
puolihoito, 5 green feetä
26.10.2018 hinta 1360 €/viikko
Yhden hengen huonelisä + 140 € standard huoneessa

OnGolf-Isäntänä: Jarmo "Jami" Pekkala

Lomaviikon alustavan peliohjelman löydät sivun vasemmasta laidasta kohdasta viikko-ohjelmat.

Costa de la Luz tarjoaa kävijälleen erinomaisen golfin lisäksi myös paljon muuta nähtävää. Jerez ja Cadiz ovat tutustumisen arvoisia espanjalaisia kaupunkeja. 

Tuomas Kiiskinen, OnGolf