Château de la Bégude - kentät

Obio Valbonne
Yksi Ranskan Rivieran vanhimmista golfkentistä sijaitsee 20 min ajomatkan päässä Cannesista. Alunperin vuonna 1996 Donald Herredinen suunnittelema kenttä uudistettiin Robert Berthetin toimesta vuonna 2002. Vaikka kenttä ei ole kovinkaan pitkä, on se erittäin nautittava ja kaunis maisemiltaan. Väyliä reunustaa puut ja muutamilla väylillä tarvitaan tarkkuutta lyöntien kanssa. Kenttä on leppoisa ja miellyttävä pelata. Kierroksen jälkeen klubirakennuksen erinomaisessa ravintolassa on tarjolla paikallisia erikoisuuksia.

Grande Bastide
Grande Bastide on yksi Côte d'Azur alueen kuuluisimmista golfkentistä. Kauniissa maisemissa sijaitseva kenttä on Cabell Robinsonin suunnittelema. Kentän väylät ovat leveitä ja niitä ympäröi alueen 7 järveä. Greenit ovat hyvin bunkkeroituja. Maasto on kauniisti kumpuilevaa ja kenttä tarjoaa haasteita myös enemmän pelanneelle golfarille. Kentältä avautuu kauniit näkymät alueen lähikyliin. 

Etelä Ranskan Côte d'Azur,  eli ”sininen rannikko”, lumoaa historiallaan ja ainutlaatuisella tunnelmallaan. Alue on myös erinomainen golfkohde jossa Chateau de la Begude edustaa hurmaavaa charmia.

Mari, OnGolf