Provencen ylellinen helmi!

Lähde mukaan OnGolfin uutuuskohteeseen Etelä-Ranskaan. Pelimatkakohteemme sijaitsee lyhyen bussimatkan päässä Nizzan lentokentältä. Tunnelmallinen ja hienostunut pelimatkakohde Château de la Bégude, tarjoaa golfarille ylellisyyttä ja eleganssia. Côte d'Azurin sydämessä, Opio Valbonnen golfkentän vieressä, satoja vuosia vanhojen tammipuiden syleilyssä, sijaitsee upea 1600-luvun kartanohotellimme.

Château de la Bégudessa menneisyys ja nykypäivä sulautuvat yhteen. Provencelainen tunnelma ja erinomainen ranskalainen keittiö nautittuna tasokkaissa ravintoloissa takaa lomasi onnistumisen.
Hotellin edessä sijaitsee Opio Valbonnen golfkenttä ja toinen matkan aikana pelattava kenttä on noin viiden minuutin ajomatkan päässä sijaitseva Grande Bastide. Molemmat kentät ovat kauniita puistokenttiä ja helposti käveltävissä.

Château de la Béguden edessä avautuu kauniit maisemat golfkentälle ja Provencen maaseudulle. Hotellin palveluihin kuuluu myös tenniskentät, petanque kenttä ja viehättävä ulkouima-allas. Tunnelmallisilla ulkoterasseilla voi nauttia lounaat golfkierroksen jälkeen.

"Herkullisen ruuan, kauniiden huoneiden ja upeiden näkymien Château de la Bégude on todellinen aarre sinulle, joka haluat nauttia rentouttavasta ja tasokkaasta golflomasta."

Hotelli on vastikään uusittu ja sen huoneet ovat kauniisti ja modernisti siustettuja. Maisemat huoneista suuntautuvat golfkentälle ja puistoon. Perushuoneissa ei ole parveketta. Lisämaksusta voit valita huoneen, jossa on terassi.

Vapaapäivän ohjelmaan kuuluu retki Côte d'Azurin kuuluisimpiin kaupunkeihin Nizzaan ja Monacoon. Nämä tunnetut kaupungit sijaitsevat vain 20 minuutin ajomatka päässä Château de la Bégudesta. Retkellä tutustutaan rannikon historiaan sekä tehdään kävelykierros Monte Carlossa ja Nizzan vanhassa kaupungissa.

Alustavat lentoaikataulut Finnair:
Meno 2.10.2020 Helsinki 08:05 - Nizza 10:25 
Paluu 9.10.2020 Nizza 11:20 - Helsinki 15:35

Château de la Bégude, 5 green feetä, 3 illallista ja retki Nizzaan sekä Monacoon.
2.10.2020
 hinta 1695 €/1 vk 
Yhden hengen huonelisä 580 €/vk
Huone terassilla 70 €/hlö/vk 

OnGolf-vetäjänä: tulossa..

Etelä Ranskan Côte d'Azur,  eli ”sininen rannikko”, lumoaa historiallaan ja ainutlaatuisella tunnelmallaan. Alue on myös erinomainen golfkohde jossa Chateau de la Begude edustaa hurmaavaa charmia.

Mari, OnGolf