Cascaisin ja Estorilin alue – parasta Portugalia

Tyylikästä rantaelämää, herkullista ruokaa ja loistavaa golfia – näitä on tarjolla Cascain ja Estorilin alueella. Tämä Portugalin Rivieraksi kutsuttu alue on houkutellut jo vuosisadan ajan Euroopan kuninkaallisia ja kuuluisuuksia lomailemaan sekä nautiskelemaan elämästään upeilla golfkentillä. 

Estoril on huvi- ja rantaelämän keskus kun taas Cascais on tunnelmaltaan rauhallisempi. Se on perinteinen pieni kalastajakylä värikkäine veneineen ja kalastajineen, joiden saaliit tarjoillaan tuoreina ravintoloissa. Täällä kohtaat aidon Portugalin ja sen ystävälliset ihmiset.

Estorilin ja Cascaisin kupeessa sijaitsee Quinta da Marinha resort, jonne OnGolf pelimatka suuntautuu. Quinta da Marinha sijaitsee upealla paikalla golfkentän äärellä, Atlantin ja Sintra-vuoriston välissä. Hotellissa on spa osasto ja useita hyviä ravintoloita.

Parasta tällä matkalla on tietenkin golf. Quinta da Marinhan kentältä avautuvat upeat näkymät Atlantille ja vuorille. Parin kilometrin päässä on manner-Euroopan parhaimpiin kuuluva linkskenttä Oitavos Dunes, joka on isännöinyt monia European Tourin kilpailuja. Tällä matkalla teemme vierailun Oitavoksen kentälle. 

After golf -elämä maistuu kaikille. Lähistöllä on loistavia ravintoloita, joiden listoilta löytyvät meren parhaat herkut ja taatusti tuoreina saman päivän saaliista tehtyinä. Myös portugalilaiset viinit herkistävät makuhermot ja maljoja kannattaa kohottaakin päivän peleille.

Välipäivänä voit pistäytyä Lissabonissa. Matka sujuu helposti ja mukavasti junalla, yhteen suuntaan aikaa kuluu noin 30 minuuttia. 

OnGolf-pelimatkat syksy 2020:

Lentoaikataulu:
AY 1739 7.10.  Helsinki 18:20 Lissabon 21:10 
AY 1740 14.10.  Lissabon 06:50 Helsinki 13:30

AY 1739 14.10.  Helsinki 18:20 Lissabon 21:10 
AY 1740 21.10.  Lissabon 07:20 Helsinki 14:00

Hotelli Quinta da Marinhabuffetaamiainen, 3 illallista
5 green feetä/viikko (4 x Quinta da Marinha, 1 x Oitavos)
Lähdöt 7.10. ja 14.10.  1580 €/1 vk ja 2690 €/2 vk
Yhden hengen huonelisä +240 €
OnGolf- isäntänä: tulossa..

Huom! Portugalissa peritään city tax 2€/yö/matkustaja. City tax maksetaan hotellissa.

Birkut

  • Tyylikäs ja perinteikäs golf- ja lomakohde
  • Pienellä alueella useita hyviä kenttiä
  • Hienot näkymät kentiltä
  • Ilmasto erinomainen golfamiseen
  • Herkullista ruokaa ja hyviä ravintoloita
  • Lyhyt matka Lissaboniin

Kun haluat yhdistää golffin, rantaelämän, erinomaisen ruuan ja hyvätasoisen majoituksen on Cascais lomakohteesi!

Christoffer, OnGolf