Cascais ja Estoril – parasta Portugalia

Tyylikästä rantaelämää, herkullista ruokaa ja loistavaa golfia – näitä on tarjolla yllin kyllin Cascaisissa ja Estorilissa. Tämä Portugalin Rivieraksikin kutsuttu alue on houkutellut  jo vuosisadan ajan Euroopan kuninkaallisia ja kuuluisuuksia lomailemaan sekä nautiskelemaan elämästään upeilla golfkentillä. Sinne sinäkin voit nyt lähteä OnGolfin pelimatkalle.

Lissabonista noin puolen tunnin matkan päässä oleva rantalomakeskus on hieno yhdistelmä kansainvälistä lomaelämää ja kalastajakylän värikästä arkea.

Estoril on huvi- ja rantaelämän keskus. Kaduilla voit bongata hienojen autojen lisäksi maailmanluokan julkkiksia ja hiekkarannoilla ihailla kaunottaria sekä komeita rantaleijonia. Ilta- ja huvielämän keskus on komea kansainvälinen kasino, jossa tuhannet eurot ovat joillekin pikkurahoja.

Cascais on tunnelmaltaan rauhallisempi. Se on perinteinen pieni kalastajakylä värikkäine veneineen ja kalastajineen, joiden saaliit tarjoillaan tuoreina ravintoloissa. Täällä kohtaat aidon Portugalin ja sen ystävälliset ihmiset.

Quinta da Marinha resort sijaitsee upealla paikalla golfkentän äärellä, Atlantin ja Sintra-vuoriston välissä. Hotellissa on spa ja uima-allas sekä hyviä ravintoloita ja viihtyisiä baareja.

Parasta on tietenkin golf. Quinta da Marinhan kentältä avautuvat upeat näkymät Atlantille ja vuorille. Parin kilometrin päässä on manner-Euroopan parhaimpiin kuuluva linkskenttä Oitavos Dunes, joka on isännöinyt monia European Tourin kilpailuja. Perinteisen ja tunnelmallisen Estoril Golf Clubin väylät kiertävät kauniissa puistomaisissa maisemissa ja se lukeutuu Portugalin vanhimpiin.

After golf -elämä maistuu kaikille. Lähistöllä on loistavia ravintoloita, joiden listoilta löytyvät meren parhaat herkut ja taatusti tuoreina saman päivän saaliista tehtyinä. Myös portugalilaiset viinit herkistävät makuhermot ja maljoja kannattaa kohottaakin päivän peleille. Järjestämme muutamana iltana yhteisen retken paikallisiin ravintoloihin.

Välipäivänä voit pistäytyä Lissabonissa katsomassa suurkaupungin menoa ja shoppailemassa. Matka sujuu mukavasti junalla, yhteen suuntaan aikaa kuluu noin 30 minuuttia. Tai käväistä  hakemassa rusketusta lähistön hienoilta rannoilta.

 

OnGolf-pelimatkat kevät 2017:

Hotelli Quinta da Marinhabuffetaamiainen, 4 illallista
5 green feetä/viikkoa (3 x Quinta da Marinha, 1 x Belas, 1 x Oitavos Dunes)
Lähdöt 9.4. ja 16.4.2015 1520 €/1 vk ja 2670 €/2 vk
Yhden hengen huonelisä +315 €/ viikko
OnGolf- isäntänä: Lasse Järvinen

Birkut

  • Tyylikäs ja perinteikäs golf- ja lomakohde
  • Pienellä alueella useita hyviä kenttiä
  • Hienot näkymät kentiltä
  • Ilmasto erinomainen golfamiseen
  • Herkullista ruokaa ja hyviä ravintoloita
  • Lyhyt matka Lissaboniin

Kun haluat yhdistää golffin, rantaelämän, erinomaisen ruuan ja hyvätasoisen majoituksen on Cascais lomakohteesi!

Christoffer, OnGolf