Cape Kaliakra - Henkeäsalpaava golfelämys

Ensimmäinen täysmittainen golfkenttä avattiin Bulgariassa vasta vuosituhannen vaihteessa. Nyt maassa on muutama Euroopan kiinnostavimpiin kuuluvaa kenttää. Mustanmeren rannalla sijaitsevan Cape Kaliakran kentillä pelaat ainutlaatuisen dramaattisissa maisemissa. Nyt tähän upeaan golfkohteeseen pääsee kätevästi Norwegianin suorilla lennoilla Varnaan. Lentokentältä Cape Kaliakraan on tunnin ajomatka. 

Maailman huippukenttiä pitkän uransa aikana tahkonnut golflegenda Gary Player on todennut: "Et löydä ainuttakaan tällaista kenttää mistään tällä planeetalla.”  Vuonna 2011 avattu Thracian Cliffs on ainutlaatuinen kokemus jopa sen upeisiin naapurikenttiin Black Sea Ramaan ja Lighthouse Golfiin verrattuna. Cape Kaliakran kentät sijaitsevat korkealla, rosoisen rannikon yläpuolella. Useimmilta rei’iltä avautuvat upeat näkymät merelle. Luonteeltaan ne ovat lähinnä links-tyylisiä. Puita ei kentillä ole, mutta sitäkin enemmän maaston luomia haasteita. Merenrantakentät ovat usein myös melko tuulisia. Siitä huolimatta ne sopivat kaiken tasoisille pelaajille – tosin pallojen hukkaprosentti voi muutamalla väylällä yllättää. Pelimatkan aikana pelataan kolme eri kenttää. Hotellin yhteydessä olevassa Lighthouse golfissa saat pelata rajoittamattomasti koko matkan ajan. Tämän lisäksi pelataan hotellin läheisyydessä oleva Black Sea Rama ja pienen ajomatkan päässä oleva Thracian Cliffs. Lisätietoa pelattavista kentistä löydät sivun vasemmasta laidasta kohdasta kentät. Lomaviikon alustavan peliohjelman löydät sivun vasemmasta laidasta kohdasta viikko-ohjelmat.

 

Klubit ja hotellit ovat tasoltaan ja maisemiltaan todella kaukana vanhoista mielikuvista Bulgarian perinteisemmistä lomarannoista. Niille yhteistä on ainoastaan edullinen hintataso ravintoloissa. Palvelu pelaa kaikkialla sujuvasti ja ystävällisesti. Hotelli Lighthouse sijaitsee kauniilla paikalla kallionjyrkänteellä ja allasalueelta avautuu upeat maisemat Mustallemerelle. Hotellin oma kenttä on kivenheiton päässä vastaanotosta. Cape Kaliakrassa golfaaja tuntee olevansa jossain ihan uudessa maailmassa. Lisätietoja hotellista löydät sivun vasemmasta laidasta kohdasta hotellit.

Lentoaikataulut:

la D8492 Helsinki 18:05 Varna 21:05
la D8493 Varna 21:55 Helsinki 00:50 (su)

OnGolf-pelimatka kevät 2020

Lighthouse Golf & Spa Resort, all inclusive, Unlimited golf Lighthouse golf ja 1 x Thracian Cliffs ja 1 x Black Sea Rama

25.4. hinta 1295  € /1vk,  
yhden hengen huonelisä + 110 € /vk
OnGolf- isäntänä: Juhani Kurronen

Lomaviikon alustavan peliohjelman löydät sivun vasemmasta laidasta kohdasta viikko-ohjelmat.

Birkut

  • Kolme maailmanluokan kenttää.
  • Maisemat ainulaatuiset maailmassa.
  • Kentät aina priimakunnossa.
  • Palvelu ystävällistä ja tasokasta, hinnat edulliset.

Yhdyn täysin Gary Playeriin. En ole koskaan aikaisemmin pelannut yhtä vaikuttavalla kentällä kuin Thracian Cliffs. Lähinnä vastaavaa löytääkseen pitää matkustaa Uuteen Seelantiin.

Tuomas Kiiskinen, OnGolf