Cape Kaliakra - Henkeäsalpaava golfelämys

Ensimmäinen täysmittainen golfkenttä avattiin Bulgariassa vasta vuosituhannen vaihteessa. Nyt maassa on muutama Euroopan kiinnostavimpiin kuuluvaa kenttää. Mustanmeren rannalla sijaitsevan Cape Kaliakran kentillä pelaat ainutlaatuisen dramaattisissa maisemissa. Nyt tähän upeaan golfkohteeseen pääsee kätevästi Norwegianin suorilla lennoilla Varnaan. Lentokentältä Cape Kaliakraan on tunnin ajomatka. 

Maailman huippukenttiä pitkän uransa aikana tahkonnut golflegenda Gary Player on todennut: "Et löydä ainuttakaan tällaista kenttää mistään tällä planeetalla.”  Vuonna 2011 avattu Thracian Cliffs on ainutlaatuinen kokemus jopa sen upeisiin naapurikenttiin Black Sea Ramaan ja Lighthouse Golfiin verrattuna. Cape Kaliakran kentät sijaitsevat korkealla, rosoisen rannikon yläpuolella. Useimmilta rei’iltä avautuvat upeat näkymät merelle. Luonteeltaan ne ovat lähinnä links-tyylisiä. Puita ei kentillä ole, mutta sitäkin enemmän maaston luomia haasteita. Merenrantakentät ovat usein myös melko tuulisia. Siitä huolimatta ne sopivat kaiken tasoisille pelaajille – tosin pallojen hukkaprosentti voi muutamalla väylällä yllättää. Pelimatkan aikana pelataan kolme eri kenttää. Hotellin yhteydessä olevassa Lighthouse golfissa saat pelata rajoittamattomasti koko matkan ajan. Tämän lisäksi pelataan hotellin läheisyydessä oleva Black Sea Rama ja pinen ajomatkan päässä oleva Thracian Cliffs. Lisätietoa pelattavista kentistä löydät sivun vasemmasta laidasta kohdasta kentät. Lomaviikon alustavan peliohjelman löydät sivun vasemmasta laidasta kohdasta viikko-ohjelmat.

 

Klubit ja hotellit ovat tasoltaan ja maisemiltaan todella kaukana vanhoista mielikuvista Bulgarian perinteisemmistä lomarannoista. Niille yhteistä on ainoastaan edullinen hintataso ravintoloissa. Palvelu pelaa kaikkialla sujuvasti ja ystävällisesti. Hotelli Lighthouse sijaitsee kauniilla paikalla kallionjyrkänteellä ja allasalueelta avautuu upeat maisemat Mustallemerelle. Hotellin oma kenttä on kivenheiton päässä vastaanotosta. Pelimatkan hintaan kuuluu 5 illallista hotellissa. Muina iltoina teemme vapaaehtoiset illallisretket Balchikin kylään ja upeisiin maisemiin rakennettuun tasokkaaseen El Bacon del Mundo ravintolaan. Cape Kaliakrassa golfaaja tuntee olevansa jossain ihan uudessa maailmassa. Lisätietoja hotellista löydät sivun vasemmasta laidasta kohdasta hotellit.

Lentoaikataulut:
La D8 490 Helsinki 08:00 Varna 11:00
La D8 491 Varna 11:50 Helsinki 14:45 

OnGolf-pelimatka kevät 2019

Lighthouse Golf & Spa Resort, all inclusive, Unlimited golf Lighthouse golf ja 1 x Thracian Cliffs ja 1 x Black Sea Rama

20.4. hinta 1390 € /1vk 
Yhden hengen huonelisä + 140 € /vk

OnGolf- isäntänä: 20.4. Kyösti Puusinen

Lomaviikon alustavan peliohjelman löydät sivun vasemmasta laidasta kohdasta viikko-ohjelmat.

Birkut

  • Kolme maailmanluokan kenttää.
  • Maisemat ainulaatuiset maailmassa.
  • Kentät aina priimakunnossa.
  • Palvelu ystävällistä ja tasokasta, hinnat edulliset.

Yhdyn täysin Gary Playeriin. En ole koskaan aikaisemmin pelannut yhtä vaikuttavalla kentällä kuin Thracian Cliffs. Lähinnä vastaavaa löytääkseen pitää matkustaa Uuteen Seelantiin.

Tuomas Kiiskinen, OnGolf