CampoReal - 5 yötä ja 6 green feetä

Dolce CampoReal sijaitsee upeissa maalaismaisemissa Torre Vedraksen piirikunnassa noin puolen tunnin ajomatkan päässä lentokentältä. Aluetta kutsutaan Portugalin puutarhaksi josta löytyy monia viehättäviä pikkukyliä, linnoja, hedelmäpuutarhoja sekä viinitarhoja.

Dolce CampoRealin golfkenttä on maailmankuulun kenttäsuunnitelija, Donald Steelin käsialaa. Jopa naisten Euroopan Tourin (LET) näyttämönä toiminut kenttä tarjoaa kauniita väyliä, älykkäästi sijoitettuja esteitä sekä mielenkiintoisia korkeuseroja.
Viikon aikana pelataan myös Severiano Ballesteroksen suunnittelema vuonna 2012 avattu erinomainen Royal Obidos -kenttä. Se edustaa nykyaikaista kenttäsuunnittelua, jossa kaikki väylään liittyvät elementit on nähtävissä tiipaikalta. Kenttä on aina erinomaisessa kunnossa ja kentän greenit jäävät varmasti myös mieleen. 

Hienon golfelämyksen täydentää täydellisesti modernisti sisustettu erittäin viihtyisä viiden tähden hotelli. Hotellista löytyy rentouttavan kylpylän ohella, uima-allas, tenniskentät, kuntosali ja halukkaille jopa hevostallit jossa on ratsastusmahdollisuus.
Hinnassa on mukana myös golfareille erinomaisesti sopiva "semi all inclusive"  johon kuuluvat ruuat ja juomat iltaisin kello 17-23.00. 

Alustavat lentoaikataulut:
Su 19.3.2017 TP797 Helsinki 10:25 Lissabon 13:30
Pe 24.3.2017 TP796 Lissabon 22:00 Helsinki 04:40 (+1)

OnGolf-pelimatkat kevät 2017 

Hotelli Dolce CampoReal, buffetaamiainen, Semi All Inclusive.
6 green feetä/5 päivää

19.3.2017 hinta 1265 €/ 5 päivää 
Yhden hengen huonelisä + 180 €/5 päivää

OnGolf- isäntänä: Marko Paski

 

 

Birkut

  • Tehokas 5 päivää ja 6 kierrosta golfia
  • Huippuluokan hotelli
  • Kaksi erinomaista kenttää
  • Semi All inclusive joka sopii golfareille

Tämä matka soveltuu sinulle joka haluat minimimoida matkustuspäivät ja maksimoida pelipäivät!

Janina, OnGolf