Melia Hacienda del Conde

*****

 

Lisätietoja: Tasokas ja tunnelmallinen hotelli sijaitsee rauhallisella paikalla vuorten syleilyssä Buenavistan golfkentän vieressä. Hotellista avautuu huikeat maisemat golfkentän yli Atlantille. Hotellin piha-alueella on kaksi suurta lämmitettyä uima-allasta ja useita auringonottoterasseja. Palvelu on välitöntä ja iloista. Hotellista on 5 minuutin kävelymatka golfklubille, mutta halutessasi voit myös käyttää hotellin maksutonta kuljetusta. Bägeille on säilytyshuone hotellin vastaanoton yhteydessä. Golfpäivän päätteeksi voit nauttia hotellin Spasta johon asiakkaillamme on OnGolf peli- ja opetusmatkoilla yksi vapaa pääsy viikossa. Matkan hintaan sisältyy 5 green feetä sekä 6 illallista, jotka nautitaan hotellin viehättävässä buffetravintolassa. Huoneet on tilavia lämminhenkisiä kahden hengen huoneita, joissa parveke tai terassi. Luksusta tuovat tilavat kylpyhuoneet ja erillinen pukeutumistila. Huoneissa on laattalattiat. Lisämaksusta huone, josta näkymä golfkentälle. Huoneissa on maksuton langaton internetyhteys. 

 

Perushintaan sisältyy: Majoitus kahden hengen huoneessa, jossa on suihku, kylpy, wc ja parveke tai terassi. Buffetaamiainen ja 6 illallista. OnGolf-Pelimatkoilla hintaan sisältyy 5 greenfeetä/vk. Vapaa pääsy hotellin Spahan yhden kerran viikossa.
Lisämaksusta: 1) Huone joista näkymä gofkentälle. 2) Huone yhdelle.

 

Perushintaan sisältyy: Majoitus kahden hengen huoneessa, jossa on suihku, kylpy, wc ja parveke tai terassi. Buffetaamiainen ja 6 illallista. OnGolf-Opetusmatkoilla hintaan sisältyy 5 greenfeetä sekä golfopetus viitenä päivänä. Vapaa pääsy hotellin Spahan yhden kerran viikossa.
Lisämaksusta: 1) Huone joista näkymä gofkentälle. 2) Huone yhdelle.

Paikallinen luokitus*****
Rakennettu2010
Kerroksia4
Huoneita117
Hissi2
Keskustaan600 m
Uimarannalle500 m
Ravintola2
Baari2
Talletuson, ei vakuutettu
Wi-Fi huoneissailmainen
Wi-Fi yleisissä tiloissailmainen
Lämmityson
Ilmastointion
Yhteystiedot
Paseo Severiano Ballesteros, s/n 38480 Buenavista del Norte – Tenerife
p. +34 922 06 17 00
Hotellin omat nettisivut

Enpähän ole koskaan yhtä hienoissa maisemissa pelannut enkä koskaan aikaisemmin tehnyt eagleä par 3 -reiällä.

Mari Jokinen, OnGolf