Buenavista - Teneriffan huippu

Golfkenttä jonka taustana jylhä vuori ja edessä kirkkaana kimalteleva Atlantin valtameri. Tarvitaan Severiano Ballesteroksen kaltainen golflegenda luomaan jotain näin ainutlaatuista.

Buenavista on tunnelmallinen pikkukylä Teneriffan pohjoisosassa. Sen vieressä on yksi saaren upeimmista kentistä ja golfhotelleista. Kentän 18 reiän, varsinkin takaysin, maisemat ovat huikaisevat. Tuntuu kuin väylät jatkuisivat mereen ja löisit kohti alhaalla välkehteleviä aaltoja. Lisätietoa pelattavasta kentästä löydät sivun vasemmasta laidasta kohdasta kentät. Lomaviikon alustavan peliohjelman löydät sivun vasemmasta laidasta kohdasta viikko-ohjelmat.

Hotelli on kentän vieressä ja tarjoaa monipuoliset palvelut mm. kylpylän. Kentällä on erinomaiset harjoittelupaikat. Tunnelma niin kentällä kuin hotellissakin on mukavan rentoa ja ystävällistä. Lisätietoja hotellista löydät sivun vasemmasta laidasta kohdasta hotellit. OnGolf-pelimatkan hintaan sisältyy viikko-ohjelman mukaiset green feet, 6 herkullista illallista ja 1 spa-käyntiä. Puerto de la Cruzin kaupunki sijaitsee puolen tunnin bussimatkan päässä. Vapaapäivänä voit halutessasi tehdä retken tähän viehättävään kaupunkiin tai vaikkapa lähteä ihailemaan Teiden maisemia.

Hotellista on 5 minuutin kävelymatka golfklubille, mutta halutessasi voit myös käyttää hotellin maksutonta kuljetusta. Bägeille on säilytyshuone hotellin vastaanoton yhteydessä.

Lentoaikataulu:
D8510 Helsinki 10:40 Teneriffa, eteläinen 15:05 
D8511 Teneriffa, eteläinen 16:00 Helsinki 00:15 (+1)
 

Buenavistan OnGolf-pelimatkat:
Melia Hacienda del Conde, buffetaamiainen ja 6 illallista
5 green feetä/viikko
19.12.
hinta 1795 €/1 vk 
Yhden hengen huonelisä + 420 €/ vk

OnGolf-isäntänä: Harri Lipponen

Melia Hacienda del Conde, buffetaamiainen ja 6 illallista
5 green feetä/viikko
30.1. 
hinta 1490 €/1 vk
Yhden hengen huonelisä + 420 €/ vk

OnGolf-isäntänä: Risto Seppälä

Birkut

  • Seve Ballesteroksen suunnittelema ainutlaatuinen kenttä ainutlaatuisissa maisemissa
  • Hyvät harjoittelupaikat
  • OnGolf-matkaan sisältyy 6 illallista ja 1 spa-käynti
  • Pelimatkoilla on suomalainen vetäjä

Enpähän ole koskaan yhtä hienoissa maisemissa pelannut enkä koskaan aikaisemmin tehnyt eagleä par 3 -reiällä.

Mari Jokinen, OnGolf