Belek - Vaivatonta lomailua ensiluokkaisessa golfkohteessa

Belek on synonyymi erinomaisille golfkentille ja laadukkaille hotelleille. Kentät ovat toinen toistaan upeampia, hotellit todella tasokkaita, palvelu hyvää ja ystävällistä. Tämän lähemmäksi golfaajan paratiisia on vaikea päästä - ei ainakaan näin edullisesti! OnGolfin pelimatkoille golfaria houkuttelee myös all inclusive –pakettien tuoma helppous.

Golfloma Belekissä on parhaimmillaan keväällä ja syksyllä, kun aurinko paistaa mutta lämpötila ei nouse tukalan kuumaksi.  Resepti Belekin suosioon pelimatkojen suosikkikohteena on ollut jo pitkään toimiva: mainio sää, suorat lennot sekä lyhyet siirtymiset hotelliin ja kentille. 

Belekissä on 14 täysimittaista kenttää lähes vieri vieressä. Ne ovat maisemiltaan puistomaisen vehreitä, pelillisesti antoisia ja vaihtelevia. Maasto on melko tasaista, mutta väylien onnistunut muotoilu tuo vaihtelua ja haastetta peliin. OnGolf-matkoilla voit myös nauttia harvinaista herkkua: Pääset pelaamaan prime time -startteihin aamupäivällä. Ne edellyttävät varaamista jopa vuotta aikaisemmin ja olemme sen hoitaneet puolestasi OnGolf-pelimatkoilla. Lisätietoa pelattavista kentistä löydät sivun vasemmasta laidasta kohdasta kentät. Lomaviikon alustavan peliohjelman löydät sivun vasemmasta laidasta kohdasta viikko-ohjelmat.

OnGolfin pelimatkojen hotelleiksi on valittu Gloria Golf ja Sirene.

Kun molemmat huippuhotellia tarjoavat erinomaisen golfin lisäksi laadukkaat all inclusive –paketit eli golfloman hintaan sisältyvät myös ruoat ja juomat, on Belekin golfloma helppo perustella.

Gloria Golf Club on Turkin suurin klubi 45 väylällään. Pelimatkan hotellina on monen Belekin kävijän suosikki Gloria Golf, joka levittäytyyy laajalle puutarhamaiselle ranta-alueelle. Arvostettujen 18-reikäisten Old ja New -kenttien lisäksi Gloriassa on mainio yhdeksän reiän Verde-kenttä sekä monipuoliset harjoitusmahdollisuudet. Belekin eturivin kenttiin kuuluvat Old ja New testaavat takuuvarmasti pelaajan taidot ja palkitsevat hyvät lyönnit reilulla tavalla.

Antalaya Golf Club ja sen golfhotelli Sirene ovat jo klassikoita. PGA Sultan on pitänyt asemansa alueen parhaiden kenttien joukossa ja mielenkiintoa riittää mm. 122 bunkkerin ja lukuisten vesialueiden muodossa. Leppoisampi Pasha on taas klubipelaajalle lomagolfia rennoimmillaan.

Jouluksi ja Uudeksi vuodeksi Belekiin!
Järjestämme joulukuun lopussa kaksi viikon matkaa Gloria Verde hotelliin. Voit valita Belekin loman joulun tai Uuden vuoden yli. Majoitus on järjestetty Gloria Verde hotellissa joka on yksi alueen tunnelmallisimmista ja ehdottomasti yksi Belekin kestosuosikkeja. Loman aikana pelataan Glorian kenttiä ja matkan hintaan kuuluu all inclusive. Uuden vuoden matkalla on lisäksi mukana myös Gaala-illallinen. 

Lisätietoja hotelleista löydät sivun vasemmasta laidasta kohdasta hotellit.
 

Marraskuussa Turkissa pelataan European Tourin osakilpailu 1.11.-4.11. Pelipäivät on ajoitettu niin, että kilpailua on mahdollista päästä seuraamaan vapaapäivänä. Liput varataan paikan päällä.

Belekissä lomailet ja pelaat kansainvälisessä, modernissa ja tasokkaassa ympäristössä. Turkkilaista tunnelmaa tavoitat Kadriyen ja Belekin kylistä, joista löydät myös edullisimmat tuliaiset. Goflomalla Belekissä saat kaupan päälle aina myös aimo annoksen turkkilaista vieraanvaraisuutta. Belek on ennen kaikkea upea golfkohde, mutta hotellien monipuoliset aktiviteetit ja kilometrien mittainen hiekkaranta tuovat varmasti lisämukavuutta lomailuun. 


 

Voit yhdistää myös kahden viikon matkallesi kaksi eri hotellia ja näin pääset kokemaan alueen eri kenttiä. 

Lentoaikataulut:

Marraskuu
AY1943 Helsinki 07:55 Antalya 12:45
AY1944 Antalya 13:35 Helsinki 16:25

Joulukuu (huom! lennot Gazipasan kentälle)
AY1931 Helsinki 07:50 Gazipasa 12:35
AY1944 Gasipaza 13:30 Helsinki 16:15
 

Belekin syksyn 2018 OnGolf-pelimatkat:

LISÄVIIKKO (sisältää pääsylipun European Tour finaalikisaan 4.11.):
Gloria Verde, all inclusive
Lähtö 3.11. 
Hinta 1370 €/1 vk
Yhden hengen huonelisämaksu +100 €/viikko
(Huom. suorat Finnairin lennot Alanyan Gazipasaan) 

OnGolf-isäntänä: Markku Ignatius

Gloria Golf, all inclusive ja 5 green feetä
Lähdöt 1.11.-15.11. Hinta 1350 €/1 vk ja 2290 €/2 vk
Yhden hengen huonelisämaksu +100 €/viikko

OnGolf-isäntänä: 
1.11. ja 8.11. Lasse Järvinen
15.11. Marko Paski

Belek, Sirene
all inclusive ja 5 green feetä

Lähdöt 1.11.-15.11. Hinta 1340 €/1 vk ja 2270 €/2 vk
Yhden hengen huonelisämaksu +110 €/viikko

OnGolf-isäntänä: Kari Hagfors

 

Gloria Verde, all inclusive  
Lähtö 22.12. Hinta 1290 €/1 vk ja 2290 €/2 vk
Lähtö 29.12. Hinta 1390 €/1 vk 
Yhden hengen huonelisämaksu +100 €/viikko

OnGolf-isäntänä: Harri Lipponen 

Birkut

  • 14 upeaa golfkenttää pienellä alueella
  • Tasokkaita hotelleja ja ravintoloita, monipuoliset palvelut
  • Hotellien ja kenttien tasoon verrattuna edullinen pakettihinta
  • Valittavana all inclusive -majoitus
  • Lyhyt lentoaika ja kuljetus lentokentältä hotelleihin
  • Ilmasto parhaimmillaan OnGolfin matkojen aikaan
  • Hotelleissa runsaat ja herkulliset ateriat

Jo ensimmäisen pelipäivän jälkeen olin haltioissani, Belek on aivan mahtava paikka.

Charles Möller, pelimatkojen vetäjä