Belek - Vaivatonta lomailua ensiluokkaisessa golfkohteessa

Belek on synonyymi erinomaisille golfkentille ja laadukkaille hotelleille. Kentät ovat toinen toistaan upeampia, hotellit todella tasokkaita, palvelu hyvää ja ystävällistä. Tämän lähemmäksi golfaajan paratiisia on vaikea päästä - ei ainakaan näin edullisesti! OnGolfin pelimatkoille golfaria houkuttelee myös all inclusive –pakettien tuoma helppous.

Golfloma Belekissä on parhaimmillaan keväällä ja syksyllä, kun aurinko paistaa mutta lämpötila ei nouse tukalan kuumaksi.  Resepti Belekin suosioon pelimatkojen suosikkikohteena on ollut jo pitkään toimiva: mainio sää, suorat lennot sekä lyhyet siirtymiset hotelliin ja kentille. 

Belekissä on 14 täysimittaista kenttää lähes vieri vieressä. Ne ovat maisemiltaan puistomaisen vehreitä, pelillisesti antoisia ja vaihtelevia. Maasto on melko tasaista, mutta väylien onnistunut muotoilu tuo vaihtelua ja haastetta peliin. OnGolf-matkoilla voit myös nauttia harvinaista herkkua: Pääset pelaamaan prime time -startteihin aamupäivällä. Ne edellyttävät varaamista jopa vuotta aikaisemmin ja olemme sen hoitaneet puolestasi OnGolf-pelimatkoilla. Lisätietoa pelattavista kentistä löydät sivun vasemmasta laidasta kohdasta kentät. Lomaviikon alustavan peliohjelman löydät sivun vasemmasta laidasta kohdasta viikko-ohjelmat.

Belekissä lomailet ja pelaat kansainvälisessä, modernissa ja tasokkaassa ympäristössä. Turkkilaista tunnelmaa tavoitat Kadriyen ja Belekin kylistä, joista löydät myös edullisimmat tuliaiset. Goflomalla Belekissä saat kaupan päälle aina myös aimo annoksen turkkilaista vieraanvaraisuutta. Belek on ennen kaikkea upea golfkohde, mutta hotellien monipuoliset aktiviteetit ja kilometrien mittainen hiekkaranta tuovat varmasti lisämukavuutta lomailuun. 

OnGolfin pelimatkoilla majoitutaan neljään eri hotelliin!

Kun nämä huippuhotellit tarjoavat erinomaisen golfin lisäksi laadukkaat all inclusive –paketit eli golfloman hintaan sisältyvät myös ruoat ja juomat, on Belekin golfloma helppo perustella. Lisätietoja hotelleista löydät sivun vasemmasta laidasta kohdasta hotellit.

 

GLORIA GOLF CLUB

Gloria Golf Club on Turkin suurin klubi 45 väylällään. Hotellivaihtoehtoina on monen Belekin kävijän suosikki Gloria Golf, joka levittäytyyy laajalle puutarhamaiselle ranta-alueelle sekä tunnelmaltaan hieman rauhallisempi pinjametsän ympäröimä Gloria Verde hotelli. Arvostettujen 18-reikäisten Old ja New -kenttien lisäksi Gloriassa on mainio yhdeksän reiän Verde-kenttä sekä monipuoliset harjoitusmahdollisuudet. Belekin eturivin kenttiin kuuluvat Old ja New testaavat takuuvarmasti pelaajan taidot ja palkitsevat hyvät lyönnit reilulla tavalla.

Hotelli: Gloria Golf resort
Ruokailut: all inclusive
Golf: 5 kierrosta/viikko

Lähdöt: 13.11. ja 20.11.2021
Hinta: 1 viikko 1490 € ja 2 viikkoa 2590 €
Yhden hengen huoneen lisämaksu 230 €/vk

 

Hotelli: Gloria Verde resort
Ruokailut: all inclusive
Golf: 5 kierrosta/viikko

Lähtö 2.10. Hinta 1670 €/1 vk ja 2690 €/2 vk
Yhden hengen huonelisämaksu +250 €/viikko

Lähdöt 9.10. ja 16.10,Hinta 1590 €/1 vk ja 2690 €/2 vk
Yhden hengen huonelisämaksu +250 €/viikko

Lähdöt 30.10. ja 6.11,Hinta 1490 €/1 vk ja 2590 €/2 vk
Yhden hengen huonelisämaksu +230 €/viikko

SIRENE

Antalaya Golf Club ja sen golfhotelli Sirene ovat jo klassikoita. PGA Sultan on pitänyt asemansa alueen parhaiden kenttien joukossa ja mielenkiintoa riittää mm. 122 bunkkerin ja lukuisten vesialueiden muodossa. Leppoisampi Pasha on taas klubipelaajalle lomagolfia rennoimmillaan. 

Sirene 
all inclusive ja 5 green feetä

tulossa..

SUENO DELUXE

Neljäntenä hotellivaihtoehtona on Suenon uudempi Deluxe hotelli. Viikon aikana pelataan Suenon kahdella kentällä Dunesilla ja Pinesillä. 

Sueno Deluxe, all inclusive, 5 green feetä  
tulossa..

 


Birkut

  • 14 upeaa golfkenttää pienellä alueella
  • Tasokkaita hotelleja ja ravintoloita, monipuoliset palvelut
  • Hotellien ja kenttien tasoon verrattuna edullinen pakettihinta
  • Valittavana all inclusive -majoitus
  • Lyhyt lentoaika
  • Ilmasto parhaimmillaan OnGolfin matkojen aikaan
  • Hotelleissa runsaat ja herkulliset ateriat

Jo ensimmäisen pelipäivän jälkeen olin haltioissani, Belek on aivan mahtava paikka.

Charles Möller, pelimatkojen vetäjä