Euroopan suurin golfresort, monipuolinen Bad Griesbach

OnGolf Break matkat on ajoitettu viikonloppuihin, joten lomapäivien tarve on minimissään ja pelipäivien määrä maksimissaan. OnGolf Break katkaisee tehokkaasti arjen ankeuden!

Bad Griesbach on Euroopan suurin golf- ja hyvinvointiresort. Hienon kenttävalikoiman lisäksi Etelä-Saksassa kohtaat iloisen baijerilaisen vieraanvaraisuuden yhdistettynä saksalaiseen jämäkkyyteen. Tunnelma on rento, mutta kaikki toimii. Niin golfkentällä kuin sen ulkopuolella.

OnGolf on monipuolistanut tarjontaansa lisäämällä valikoimiin saksalaisen Maximilian Quellness and Golf Hotelin. Tyylikäs hotelli on täydellinen retriitti golfiin ja rentoutumiseen. Wellness-osaston altaat, saunat ja monipuoliset hoidot tarjoavat lopullisen sinetin arjesta poispääsylle. Eikä baijerilainen keittiö jätä ketään nälkäiseksi. Omien erikoisuuksien ja perinneruokien lisäksi tarjolla on paljon mm. Välimeren alueen herkkuja. 

Bad Griesbachin aluella on kaikkiaan viisi korkeatasoista 18-reikäistä golfkenttää, kolme yhdeksän reikäistä kenttää sekä bonuksena lapsille oma golfharjoittelukeskus ja kuusireikäinen kenttä. Kaikki kentät sijaitsevat kymmenen minuutin päässä hotellialueelta. Kevään matkalla pelataan näistä kentistä kolme: Porche Golf, St. Wolfgang Golf Uttlau ja Beckenbauer Golf.


 

Bad Griesbach on helpon matkan päässä. Münchenin suoran lennon jälkeen on edessä vajaa kahden tunnin automatka kohteeseen. Kun on kiertänyt alueen kenttiä ja nauttinut vieraanvaraisuudesta, ymmärtää entistä paremmin miksi näitä maisemia kutsutaan Baijerin Toskanaksi.

Lentoaikataulut:
3.5. Finnair AY1401  Helsinki 08:00 Munchen 09:30
6.5. Finnair AY1406  Munchen 19:10 Helsinki 22:35

OnGolf-pelimatka kevät 2018:

Maximilian Quellness- und Golfhotel, aamiaiset ja 3 illallista
4 green feetä

3.5.2018 hinta 1095 €/3 vrk
Yhden hengen huonelisä + 55 €/vk

OnGolf- isäntänä: Jukka Elo

Birkut

  • Lyhyt lentoaika
  • 3 yötä ja 4 kierrosta golfia
  • Baijerilainen keittiö
  • Saksalainen vieraanvaraisuus

OnGolf Break viikonloppumatkoilla on lomapäivien tarve minimissään ja pelipäivien määrä maksimissaan.

OnGolf