Ajman, ihanteellinen ilmasto, ystävällinen palvelu ja erinomaisessa kunnossa olevat golfkentät

OnGolfin uusi kohde sijaitsee Arabiemiraateissa, Persianlahden rannalla ja yhdessä sen seitsemästä emiirikunnasta, Ajmanissa. Rikas arabimaa on tunnettu huikeista rakennushankkeistaan, kuten keinotekoisista palmusaarista, maailman korkeimmasta rakennuksesta Burj Khalifasta sekä häikäisevistä ostoskeskuksista. Golfarit sinne houkuttelee suosiollinen sää ja erinomaiset, laadukkaat golfkentät. Toki korkeatasoinen hotelli palveluineen antaa matkaan oman, erityisen lisänsä.

Ajmanissa nautit rantalomakohteen rauhallisesta tunnelmasta mutta pääset tutustumaan myös helposti Dubain vilinään. Al Zorahin golfkenttä tarjoaa miellyttävän golf kokemuksen.


 

Ajman on Dubain viereinen emiraatti, joka sijaitsee Dubaista koilliseen noin 45 min ajomatkan päässä lentokentältä. Matkalla majoitutaan Marriott Luxury Collectionin hotelliin, Ajman Sarayhin, joka sijaitsee omalla rannalla. Hotellin palvelut ovat kattavat ja palvelu ystävällistä. Piha-alueella on kaksi lämmitettyä uima-allasta ja buffet-ravintolan lisäksi hotellilta löytyy kolme erityyppistä á la carte ravintolaa. Viehättävän arabialaisen ilmeen, viihtyisien & tilavien huoneiden ja avaran puutarhan puitteisiin rakentuu onnistunut loma. Golfin lisäksi halukkaille löytyy hotellissa paljon muitakin harrastusmahdollisuuksia ja kerran päivässä on kuljetus Dubai Mall -ostoskeskukseen.


 

Matkalla pelattava pääkenttämme on Al Zorah, joka sijaitsee 20 min ajomatkan päässä hotellilta. Maailmanluokan kenttä on istutettu luonnonmukaiseen ympäristöön mangrovepuiden suojaamaan rauhaan. Kentän on toteuttanut Jack Nicklauksen suunnittelutoimisto, Nicklaus Design. Väylät ja viheriöt ovat loistokuntoisia ja kauniisti muotoiltuja. Mangroveranta ja vuorovesi alleviivaavat osaltaan luonnonrikasta ympäristöä ja korostavat kentän monipuolisuutta. Kenttä soveltuu sekä vähemmän pelanneille että kokeneemmille.

Lentoaikataulut:
AY1961 Helsinki 07:55 Dubai 16:05
AY1962 Dubai 17:50 Helsinki 22:05

Ajman OnGolf-pelimatkat:

Talvi 2020

Marriott Ajman Saray Luxury Collection,
buffetaamiainen, 5 illallista ja 5 kierrosta/viikko 

26.1., 2.2. hinta 1780 €/1 vk ja 2950 €/2vk 
Yhden hengen huonelisä +400 €/viikko

OnGolf isäntänä: Marko Paski

 

Birkut

  • Ihanteellinen ilmasto golfiin
  • Erinomaisessa kunnossa oleva golfkenttä
  • Ajman Saray hotellin palvelu on tasokasta ja ystävällistä
  • Hotelli sijaitsee omalla viihtyisällä rannalla

Ajman on ihanteellinen ja rauhallinen rantakohde lähellä Dubain vilinää.

Aleksi, OnGolf