De Purmer - Uutuuskohde elämäniloisen Amsterdamin kupeessa

De Purmer golf on vain reilun puolen tunnin etäisyyden päässä Amsterdamin lentokentältä. Purmerend on kaupunki Alankomaissa, Pohjois-Hollannin provinssissa. Se sai kaupunginoikeudet jo vuonna 1410, joten paikassa on historian havinaa. Aivan vieressä sijaitsee yksi Euroopan sympaattisin ja arkkitehtuuriltaan omintakeisin kaupunki,  kanavien Amsterdam.


 

Golfresort De Purmerin 36 reikää on jaettu neljään yhdeksikköön, jotka kiertelevät Alankomaille tyypillisissä tasaisissa, vehreissä maisemissa. Kentälle on saatu luonnetta monilla vesiesteillä ja näyttävillä bunkkeroinneilla. Silti kenttä on miellyttävä ja leppoisa pelattava. Väyliä kehutaan hienoiksi ja viheriöitä nopeiksi. Lisäksi alueella on 9-reikäinen par-3 kenttä ja hyvät harjoitusalueet.

Hotelli Hampshire, jonne majoitumme, on hyvätasoinen 4-tähden hotelli, resortin ytimessä. Hotelli on viihtyisä ja isohkot huoneet sisustettu kauniisti hiljakkoin tehdyn remontin yhteydessä. Resortin alueella on useita baareja ja ravintoloita. Hampshire on tunnettu hyvästä ja tasokkaasta ruoasta. Tutustumisen arvoinen on rento ja mutkaton ravintola Magnolia’s.

Lähtöpäivänä tehdään opastettu Amsterdamin kaupunkikierros. Amsterdamiin on on helppo tehdä läheisen sijainnin ansiosta myös omatoiminen iltaretki matkan aikana. Muita omatoimisia retkikohteita löytyy läheltä useita. Tutustumisen arvoinen on mm. juuston kotikaupunki Edam.

Lentoaikataulut:

AY1301 Helsinki 08:10 Amsterdam 09:40
AY1306 Amsterdam 18:50 Helsinki 22:10 

OnGolf-Pelimatkat syksyllä 2019

Hotel Hamsphire, 
aamiaiset, 3 illallista, 3 green feetä
Lähtö 22.8.2019 hinta 990 €/3 vrk
Yhden hengen huonelisä + 110 € 

OnGolf-Isäntänä: Tulossa

Miniloman alustavan peliohjelman löydät sivun vasemmasta laidasta kohdasta viikko-ohjelmat.

Birkut

  • Miellyttävää ja leppoisaa golfia
  • Amsterdamin läheisyys
  • Kiinnostavat nähtävyydet

Elämäniloinen Amsterdam tarjoaa myös tyylikkäitä Golf kenttiä!

Camilla, OnGolf