Almerimar - matkainfo

Matkalippu 

Malagaan lennetään sekä Finnairin että Norwegianin reittilennolla. Reittilennolle et tarvitse erillistä matkalippua. Lähtöselvitys Finnairin lennolle tehdään internetissä, matkapuhelimella tai lähtöselvitysautomaatilla lentokentällä. Norwegianin lennolle tehdään lähtöselvitysautomaatilla lentokentällä.  Ennen lähtöä lähetämme kaikille matkadokumentin, joka on hyvä tulostaa mukaan matkalle. Lähtöselvitystä varten tarvitaan lentoyhtiötunniste joka lähetetään kaikille matkalaisille matkadokumentin yhteydessä noin viikko ennen lähtöä.

Matkavakuutus

Varmistathan, että sinulla on voimassa oleva matkavakuutus.
Matkavakuutuksella turvaat sen, että saat parhaan mahdollisen hoidon sairastuessasi ja turvaat matkatavarasi varkauden, rikkoutumisen tai katoamisen varalta. 
Riittävä matkavakuutus sisältää myös peruutusturvan, mikäli joudut peruuttamaan matkan ennen matkalle lähtöä.

Matkavaluutta

Euro. Yleisimmät luottokortit käyvät maksuvälineenä hotellissa ja liikkeissä. Rahaa voi nostaa pankeista ja automaateista.

Golfbäginkuljetus lennolla

Malagaan lennetään sekä Finnairin että Norwegianin reittilennolla. Finnairin lennolla bägikuljetus maksaa 50 euroa. Bägikuljetusmaksu Norwegianin lennolle on 80 euroa. Voit varata bägikuljetuksen varauksen yhteydessä tai viimeistään 3 viikkoa ennen lähtöä puhelinpalvelustamme.

Matkustusasiakirjat

Suomen kansalainen tarvitsee Espanjaan matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin. Myös lapsella tulee olla oma passi tai henkilökortti. Muiden maiden kansalaisten viisumin tarve tulee tarkistaa Espanjan suurlähetystöstä.

Lentokenttäkuljetus ja matkanvetäjän tapaaminen

Matkasi hintaan kuuluu lentokenttäkuljetus. Malagan lentokentältä Almerimariin on matkaa noin 190 km ja matka kestää noin 2 t. Tapaat matkanvetäjän kohdemaan lentokentällä matkatavaroiden hakemisen jälkeen. Hän on sinua OnGolf-kyltin kanssa vastassa.

Terveys ja turvallisuus

Kohteeseen saavuttuasi ja liikkuessasi yleisillä paikoilla, pidä huoli tavaroistasi taskuvarkaiden varalta. Jätä arvokorut kotiin. Rahat ja arvoesineet on turvallisinta säilyttää hotellin tallelokerossa. Pidä mukana vain kulloinkin tarvitsemasi määrä rahaa. Vakuutus ei korvaa käteisen rahan katoamista.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta saat ajankohtaiset tiedot lomakohteesi terveystilanteesta ja rokotussuosituksista www.thl.fi. Matkustusturvallisuuteen liittyvät asiat löytyvät ulkoasiainministeriön julkaisemilta sivuilta. Ulkoministeriö julkaisee matkakohteita koskevia matkustustiedotteita. Noudatamme Ulkoministeriön matkustussuosituksia. www.formin.fi

Kompakti paketti. Kaikki lähellä. Huippu hotelli ja kenttä vieressä. Tämä on helppoa golflomailua!

Mari, OnGolf