Almerimar – keidas golfarille!

Almerimarin pieni rannikkokaupunki sijaitsee noin 200 km päässä Malagasta itään – siis vastakkaiseen suuntaan kuin Costa del Sol. Se onkin monessa suhteessa vastakohta Aurinkorannikolle. Rauhallisempi, espanjalaisempi ja vähemmin turistien kansoittama. Aurinko paistaa kuitenkin yhtä varmasti ja sää on talvella parhaimmillaan golfaamiseen.

OnGolfin pelimatkalla asut golfhotelli Almerimarissa, jonne matka Malagasta taittuu noin 2 tunnissa. Vieressä, noin viiden minuutin kävelymatkan päässä, on yksi Espanjan suurimmista huvivenesatamista, jonka yhteydessä on mukavia ravintoloita, baareja ja liikkeitä. Upeaa rannan reunalla oleva rantabulevardi on nautittava paikka joko urheilulliseen tai leppoisampaan iltalenkkeilyyn. Lisätietoja hotellista löydät sivun vasemmasta laidasta kohdasta hotellit.

Hotellin edessä on hieno 27 reiän golfkenttä. Kenttä on reititetty uudestaan, joten kenttää pelataan viikon aikana eri yhdistelmillä. Maisemaltaan vehreä ja kaunis kenttä sijaitsee hotellin välittömässä läheisyydessä Almerimarin alueen keskellä. Lisätietoa pelattavista kentistä löydät sivun vasemmasta laidasta kohdasta kentät.
 

Välipäivänä voit lähteä omatoimisesti vierailulle upeaan Granadaan. Siellä tutustut Unescon maailmanperintökohteiden kuuluisaan vetonaulaan Alhambra-palatsiin. Maurit rakensivat linnoituksen tukikohdakseen, josta levitettiin islamilaista kulttuuria ja oppeja keskiajan ihmisille. Aina vuoteen 1492, jolloin Espanja vapautui arabien vallasta. Muurien ympäröimän, pienen kaupungin kokoisen alueen hienot rakennukset ja satumaiset puutarhat ovat muistoissa pitkään säilyvä kokemus. Granada sijaitsee noin puolentoista tunnin matkan päässä ja voit vuokrata auton hotellin kautta. 

Almerian kaupunkiin on hotellista noin tunnin bussimatka. Lähiseutu on flamingojen suojelualuetta ja täällä näet myös valtavia kasvihuoneviljelmiä, joiden antimia voit maistella myös kotimaasi ruokapöydissä.

OnGolfin pelimatkalla pelataan yhteensä 5 kierrosta golfia. Lomaviikon alustavan peliohjelman löydät sivun vasemmasta laidasta kohdasta viikko-ohjelmat.

Lentoaikataulut:
Meno Finnair AY1671 Helsinki 06:00 Malaga 09:45
Paluu Finnair AY1672 Malaga 10:30 Helsinki 16:00

Hotelli: AR Golf Almerimar
Ruokailut: puolihoito 
Golf: 5 kierrosta hotellin omalla 27-reikäisellä kentällä
Lähtöpäivät: 18.3., 25.3., 1.4. ja 8.4.2021
Hinta: 1 viikko alk. 1295 € ja 2 viikkoa alk. 2170 €
Yhden hengen huoneen lisämaksu 245 €/vk

OnGolf-isäntänä: tulossa..

 

Birkut

  • Hotellin yhteydessä hyvä 27-reikäinen kenttä
  • Varma aurinko ja rauhallinen tunnelma
  • Vähemmän turisteja kuin Costa del Solin puolella

Kompakti paketti. Kaikki lähellä. Huippu hotelli ja kenttä vieressä. Tämä on helppoa golflomailua!

Mari, OnGolf