Algarve - kentät

Tällä matkalla pelataan upeita kenttiä, jotka sijaitsevat noin 15-25 minuutin kuljetuksen päässä hotellista. Alla linkit kenttien nettisivuille:

Quinta da Ria: Sijaitsee luonnonpuiston alueella ja tarjoaa mahtavat näkymät Atlantin rannalle sekä Cacela Velhan kuulusalle rannalle. 
Quinta de Cima: Sisartaan hieman haastavampi Ciman kenttä tarjoaa doglegejä ja bunkkereilla sujattuja greenejä mutta kaunis luonto ja sen monimuitoisuus on myös tällä kentällä vahvasti näkyvissä. 
Lue lisää näistä kentistä: http://quintadaria.com/ria-cima-golf-courses/

Quinta do Vale: Severiano Ballesteroksen suunnittelema kenttä sulautuu vehreään laaksomaisemaan erinomaisesti. Ballesteros on pyrkinyt luomaan kentästä haastavan kaiken tasoisille golfareille. Leveät väylät antavat tilaa avauksille, mutta tarkoin sijoitellut bunkkerit ja vesiesteet vaativat ajatusta peliin.
Lue lisää: http://quintadovalegolf.com

Benamor: Kumpuilevaan maastoon rakennetulta Benamor golf kentältä avautuu maisemat pohjoiseen vuoristoon sekä eteläiselle Atlantille. Kenttää ympäröivät vanhat korkki-, manteli- sekä oliivipuut, strategisesti sijoitellut vesiesteet sekä harkitusti asetellut bunkkerit luovat tälle golfkentälle viehättävän miljöön. Lue lisää: www.benamorgolf.com/en/

Monte Rei: Portugalin parhaaksi kentäksi rankattu Monte Rei on laatukenttä niin golfin kuin muidenkin faciliteettien osalta. Vehreät lehtipuut, väylät ja greenit yhdistettynä jylhään vuoristomaisemaan ja etelässä reunustavaan Atalntin valtamereen luovat tälle kentälle satumaisen tunnelman. Lue lisää: www.monte-rei.com/en/.

 

 

Upea kenttäkattaus Algarven lämmössä!

Janina, OnGolf