Korkkaa golfkausi Algarvessa

OnGolf järjestää huhtikuun lopulla Portugalin ystäville todellisen herkkutarjoilun. Kymmenen päivän aikana pelaat Algarven alueen parhaita väyliä sekä nautit eteläisen Portugalin upeasta säästä ja rennosta tunnelmasta. Upean golfin lisäksi tutustut tietenkin alueen kuuluisaan ruokakulttuurin.

Kevätmatkan golfkattaus on todella monipuolinen, sillä yhdentoista päivän aikana pelataan kahdeksan kierrosta laatugolfia. Neljä päivistä vietetään Quinta da Rian golfresortissa, jossa on kaksi paljon kiitosta saanutta 18-reikäistä kenttää. Ria ja Cima -kentät ovat upean luonnonpuiston alueella ja tarjoavat golfhaasteiden lisäksi huikeita näkymiä merelle.

Severiano Ballesterosin suunnittelema Quinta do Vale toimii näyttämönä kahden golfpäivän peleille. Matkan kohokohta on kierros Jack Nicklausin Monte Reissä, jota arvostetaan Algarven ykköskentäksi. Benamorin idyllinen kenttä on puolestaan aivan Taviran läheisyydessä. 

Kevään golfmatkalle matkustetaan suoralla lennolla Lissaboniin, josta on parin tunnin bussimatka Algarveen. Matkan tukikohtana toimii historiallisen Taviran kaupungin sydämessä sijaitseva neljän tähden Vila Galé -hotelli. Laadukkaiden huoneiden lisäksi Vila Galéssa on oma viihtyisä ravintola ja baari sekä ulkouima-allas. Kuntosalin ja kylpylän lisäksi alueen upeat hiekkarannat ovat aivan lähistöllä.

Taviran vanha kaupunki huokuu Portugalin historiaa ja arabialaista tunnelmaa. Vierailu paikallisilla markkinoilla ja kauppakujilla sekä alueen parhaita antimia tarjoilevissa ravintoloissa kuuluvat tärkeänä osana pelipäivien iltaohjelmaan.

Pelimatkan hintaan kuuluu aamiainen ja viitenä päivänä puolihoito. Reissulla on mukana suomalainen OnGolf-vetäjä, joka tuntee hyvin Algarven golfin ja paikalliset nähtävyydet. Matkat Lissabonin lentokentältä Algarveen ja takaisin sekä päivittäiset kuljetukset golfkentille sisältyvät myös matkan hintaan.

Lentoaikataulu:
TP747 1.4. Helsinki 06:35 Lissabon 09:30
TP746 11.4. Lissabon 23:15 Helsinki 05:50 (12.4.)

OnGolf-Pelimatka Algarveen:

Vila Gale Tavira, aamiainen, 5 illallista ja 8 kierrosta golfia
1.4.2020 hinta 2090 €/11 päivää
Yhden hengen huonelisä +300 €
OnGolf-isäntänä: Outi Kunttu

Upea kenttäkattaus Algarven lämmössä!

Janina, OnGolf