Aldiana Alcaidesa

****

Lisätietoja: Aldiana Alcaidesa sijaitsee Costa del Solilla upean 3 km pitkän Hacienda-rannan läheisyydessä ja vain 15 kilometrin päästä Gibraltarilta. Tyyppiliseen Andalusialaisen pienen kylän tyyliin rakennettu All Inclusive hotellin tunnelma on mukava ja kodikas. Hotellissa on buffet- sekä a la carte ravintola, pub, yökerho, uima-allasbaari, tennisbaari, viinikellari, spa ja sauna sekä 24h/vrk avoinna oleva vastaanotto. Viihtyisä uima-allasalue tarjoaa hyvät puitteet rentoutumiselle uima-altaineen ja aurinkopeteineen. Hotellin vieressä on myös useita tennis- ja padelkenttiä. Golfkentät sijaitsevat kymmenen minuutin ajomatkan päässä hotellista, joille kuljetukset lähtevät puolentunnin välein.

Perushintaan sisältyy: Majoitus kahden hengen huoneessa, jossa on tallelokero, minibaari, ilmastointi/lämmitys, suihku/kylpy, wc ja parveke tai terassi.

Lisämaksusta: 1) Huone yhdelle.

Perushintaan sisältyy: Majoitus kahden hengen huoneessa, jossa on tallelokero, minibaari, ilmastointi/lämmitys, suihku/kylpy, wc ja parveke tai terassi. All inclusive (kaikki ateriat ja juomat ravintoloiden aukioloaikoina)

Lisämaksusta: 1) Huone yhdelle.

Kerroksia3
Huoneita334
Lentokentälle120 km
Uimarannalle200 m
Ravintola2
Baari3
TalletusOn
Wi-Fi huoneissaEi
Wi-Fi yleisissä tiloissaAula
LämmitysOn
IlmastointiOn
Yhteystiedot
Urb. Alcaidesassa s / n 11316 La Linea Cadiz
p. +34 956 582 700
Hotellin omat nettisivut

Fantastinen All Inclusive golfloma upeissa Gibraltarin maisemissa!

Jarmo Pekkala, OnGolf-isäntä