Euroopan eteläisintä linksiä

Alcaidesa on rauhallinen lomakeskus, joka sijaitsee ainutlaatuisessa ympäristössä Costa Del Solin eteläisimmässä kärjessä. Golfkentiltä avautuu upeat maisemat Gibraltarille ja aina Afrikan Atlasvuoristolle saakka. Keväällä järjestämme 10-päivän pelimatkan, jonka hintaan sisältyy all inclusive ja 7 kokopäivä greenfeetä.

Alueella on kaksi erityyppistä golfkenttää, Links ja Heathland. Kentistä vanhemman Links kentän kauniit väylät ovat mielenkiintoiset ja kentällä on myös korkeuseroja. Hulppean klubitalon toisella puolella sijaitseva Heathland kenttä puolestaan tarjoaa vaihtelevia maisemia ja vesiesteitä aina merenrannasta kauniille nummille ja laaksoon. Golfloman hintaan kuuluu unlimited golf, joten innokkaimmat voivat halutessaan pelata toisen kierroksen veloituksetta (toinen kierros varattavissa kohteessa paikkatilanteen mukaan). Alueella on lisäksi erinomaiset harjoittelumahdollisuudet. Lisätietoa pelattavista kentistä löydät sivun vasemmasta laidasta kohdasta kentät. Lomaviikon alustavan peliohjelman löydät sivun vasemmasta laidasta kohdasta viikko-ohjelmat

Hotelli Aldiana sijaitsee 10 minuutin automatkan päässä golfkentistä. Hotellista on kuljetukset kentälle puolentunnin välein. Espanjalaisen pienen kylän tyyliin rakennetun Aldianan huoneet ovat viihtyisät ja kodikkaat. Hotellissa on erinomainen all inclusive. Täällä lomailu on helppoa ja vaivatonta hotellin All Inclusiven ja näyttävien golfkenttien ympärillä. Lisätietoja hotellista löydät sivun vasemmasta laidasta kohdasta hotellit.

Lentoaikataulut:
D8 5123 Helsinki 18:20 Malaga 22:05
D8 5120 Malaga 12:00 Helsinki 17:35

OnGolf-pelimatkat kevät 2020

Hotelli Aldiana Alcaidesa, all inclusive, 7 green feetä
16.4.2020 
hinta 2140 €/ 10 päivää
Yhden hengen huonelisä + 250 €/ 10 päivää

OnGolf-isäntänä: Tulossa...

Fantastinen All Inclusive golfloma upeissa Gibraltarin maisemissa!

Jarmo Pekkala, OnGolf-isäntä